Ftm9194 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2016 9 1 36 31 6 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Ftm9194 #1 4 mutasyonum var ve clexane 0.4 ve coraspirin kullanıyorum benzeri durumda olanlar siz neler kullanıyorsunuz?
4 mutasyonum var ve clexane 0.4 ve coraspirin kullanıyorum benzeri durumda olanlar siz neler kullanıyorsunuz?
minnie_mel Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2015 186 146 103 33 20 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Ftm9194 #2 Ftm9194 .!.: 4 mutasyonum var ve clexane 0.4 ve coraspirin kullanıyorum benzeri durumda olanlar siz neler kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba benimde kan pıhtılaşmam var hamileyim şuan corasprin kullanıyorum kesen gördük fakat doktorun iğne için kesenin sağlıklı olduğuna emin olmamız gerek diyor ben korkuyorum geç kalacağız diye siz ne Zaman başladınız acaba iğneye?
Ftm9194 .!.: 4 mutasyonum var ve clexane 0.4 ve coraspirin kullanıyorum benzeri durumda olanlar siz neler kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba benimde kan pıhtılaşmam var hamileyim şuan corasprin kullanıyorum kesen gördük fakat doktorun iğne için kesenin sağlıklı olduğuna emin olmamız gerek diyor ben korkuyorum geç kalacağız diye siz ne Zaman başladınız acaba iğneye?