- 2 Şubat 2025
- 74
- 90
- 3
- 25
- Konu Sahibi gokyuzusever
Tüp bebek tedavisi sonrası toplanan 30 yumurta dan 5. Güne kadar transfere uygun gelişen embriyo oluşmayınca genetik test istedi doktorum benden. Sonuçlardan anlayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ChatGBT ye attınmı ona bir sorTüp bebek tedavisi sonrası toplanan 30 yumurta dan 5. Güne kadar transfere uygun gelişen embriyo oluşmayınca genetik test istedi doktorum benden. Sonuçlardan anlayan var mı
Homozigot yazan yüksek risk diye biliyorum inşallah ona göre bir tedavi planı çizilirTüp bebek tedavisi sonrası toplanan 30 yumurta dan 5. Güne kadar transfere uygun gelişen embriyo oluşmayınca genetik test istedi doktorum benden. Sonuçlardan anlayan var mı
Coraspin miBenim de mthr c677 olan homozigot çıkmıştı ve kan sulandırıci kullanıyorum o kadar
Oksapar igneCoraspin mi
Benim de kalp durması bir kaybım var böyle çıktı iğne başlarız dedi aslında çok da yüksek değil gerek yok ama için rahat eder dediMerhaba bende trombofili paneli 4 test yapılmıştı. MTHFR c677t heterozigot çıktı, diğerleri normal. Tüp bebek doktoru sorun olmaz dedi, transfer aşamasına gelinince kan sulandırıcı verecekmiş. Onun dışında hematolojiye yönlendirdi, onlar da kandaki homosistein seviyesine baktı. 10’un altında olması isteniyormuş çok şükür 6.5 geldi.
İsterseniz bir hematoloji doktorundan randevu alın. Tüp bebekten geldiğinizi söyleyin. Folik asit ve B12 sentetik formlarını değil de methylfolat ve methylkobalamin tercih edebilirsiniz.
Maalesef Pai testinin ne olduğunu bilmiyorum. Bende o bakılmamıştı. Fakat homozigot çıkmış, ona mutlaka baktırın. İnşallah her şey gönlünüzce olur![]()
Çok geçmiş olsun inşallah bir sonraki transferde her şey yolunda giderBenim de kalp durması bir kaybım var böyle çıktı iğne başlarız dedi aslında çok da yüksek değil gerek yok ama için rahat eder dedi
Çok teşekkürler amin sizin de inşallahÇok geçmiş olsun inşallah bir sonraki transferde her şey yolunda gider![]()
Yeni gebeliğinizde inşallah yaşamazsınız birdahaBenim de kalp durması bir kaybım var böyle çıktı iğne başlarız dedi aslında çok da yüksek değil gerek yok ama için rahat eder dedi
Amin çok teşekkürlerYeni gebeliğinizde inşallah yaşamazsınız birdaha![]()