Benim doktorum adet olduğunda içme demişti mesela. En iyisini kendi doktoru bilir. Ona danışması daha faydalı olacaktır. Biri içme der başkası iç bişe olmaz der bu şekilde doğru değil tabii ki.
Doktorunuza tekrar danış tabi ki canım ama bütün ilaçlar aksatılmadan içiliyor diye biliyorum iğne dahil .. ilaç kan sulandırıcıysa adetle bi alakası olucağını düşünmüyorum sonuçta kan pıhtılaşman var tedavi olman önemli
Dün aradım doktoru da pıhtılaşman yok , pıhtılaşma eğilimin var o yüzden içmeyebilirsin dedi . İlk gün içtiğimde çok fazla kanamam oldu ve tansiyonum düşer gibi bir tuhaftım . O yüzden içmiyorum . Teşekkür ederim cevaplarınız için
Dün aradım doktoru da pıhtılaşman yok , pıhtılaşma eğilimin var o yüzden içmeyebilirsin dedi . İlk gün içtiğimde çok fazla kanamam oldu ve tansiyonum düşer gibi bir tuhaftım . O yüzden içmiyorum . Teşekkür ederim cevaplarınız için
En güzelini doktorun cevap vermiş zaten regl zamanı kanamanı çoğaltır o yüzden bana içme demişti doktorum. Çok sevindim. Dilerim sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini de.
En güzelini doktorun cevap vermiş zaten regl zamanı kanamanı çoğaltır o yüzden bana içme demişti doktorum. Çok sevindim. Dilerim sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini de.