Trombofili paneli sonucum

Nurcihan33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2021
1.840
1.063
83
30
Selam arkadaşlar 2 düşük yaptım doktorla henüz görüşmedim trombofili sonucuma bakabilir misiniz rica etsem?

Eklentiler

• Screenshot_20210907_155601_com.google.android.apps.docs.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 484
Mutasyonlar var evet. Kan sulandırıcı kullanmanız gerekir gebe kalınca.

Heterozigot çıkan genler sorun oluşturuyor sanırım. Kan sulandirici ilaç veya iğne verirler hamile kaldığınızda

Mutasyonlar var evet. Kan sulandırıcı kullanmanız gerekir gebe kalınca.
Selam canım
Trombofili panelim çıktı doktor aslında iyi açıkladı ama ön bilgim yoktu bu yüzden senin tecrübelerine danışmak istedim.
Doktor yüksek doz folik asit önerdi ve kadın doğum doktoruma sonucu iletmemi istedi
Bir Hematoloji doktoru ile de görüşmemin iyi olacağını söyledi ben de Demir eksikliği de çok fazla 5 çıktı

Eklentiler

• 9F668DB9-7BB4-4B74-8A53-F9C025A0F426.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 386
Benim de en üstteki homozigot normal folik asit kullandım. 20.haftadan sonra demir hapı eklendi gynoferon onun da içinde folik asit var. Demir eksikliğini bilemiyorum. Sen hematolojiyle görüş canım.

Benim de en üstteki homozigot normal folik asit kullandım. 20.haftadan sonra demir hapı eklendi gynoferon onun da içinde folik asit var. Demir eksikliğini bilemiyorum. Sen hematolojiyle görüş canım.
Bu durum zorlaştırır mı acaba ?

elimden geldiğince 6. Ayda yol aldım kısmet bakalım..
Gebelik sürecin nasıl gidiyor az kalmış umarım her şey yolundadır
Yolunda çok şükür her şey. Kocaman bir göbekle tam olara yuvarlanarak gidiyor. En hayırlısıyla sen de göbeğinden yatama benim gibi inşallah.

Yolunda çok şükür her şey. Kocaman bir göbekle tam olara yuvarlanarak gidiyor. En hayırlısıyla sen de göbeğinden yatama benim gibi inşallah.
Çok teşekkür ederim,
İyi ki vaktini veriyorsun buraya çok katlı sağlıyor deneyimlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…