Trombofili Paneli

karamelito

Teyzesinin Balparmağı
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
509
6
46
İstanbul
MTHRF C677T Homozigot Mutant olduğumu öğrendim. 2 gebelik kaybım var. 8-9 hafta gibi kalp durması, 6 hafta gibi boş kese. 5 negatif tüp, tüplerden birinde ve geçen ay ilaçsız yumurta takibinde kimyasal gebelik. (Yumurta oluyor, balast dondurulmuşlarım var)

Hormon değerlerim normal. Bu ayda ilaçsız yumurta takibi yaptırdım progesteron kullanıyorum. Ve folbilol + coraspin 100.

Konuya açıklık getirmesi açısından söyle söyleyeyim ( normal takipler + aşılama bir doktor ve tüpler için diğer doktor) sürekli 2 doktor gözetiminde olmama rağmen kimse bende bu testi istemedi kendim yaptırdım ve böyle birşeyle karşılaştım. Gebelik kayıplarımı buna bağlayabilirim veya bağlayamam o yaşanıp biten bir olay.

Beni ilgilendiren bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim.

Saygılar.

tahlillerinizi siz akıl edip yaptırdıysanız, hekimlerinizi sorgulamakta fayda var. Eğer hekim hasta ilişkisinde güvensizlik olduysa artık başka bir yerden fikir alma ihtiyacı başlar. MTHFR için yüksek doz b vitamini kullanmanızı öneririm.
Saygılarımla

Yüksek doz derken kaç mg la başlamalıyım ? İki doktorumu da bilgilendirdim bakalım tepkileri yada kendileriyle yüzleşmeleri nasıl olacak merak içerisindeyim.

Hanımefendi buradan benim size reçete verecek şekilde ilaç ismi ve miktarı vermem hem doğru değil hem de etik. Bu konuyla ilgilenen bir hekimle devam etmenizi öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…