Trombofoli sonucum bakar mısınız?

Nurse99

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
282
181
18
Merhaba kızlar ben Aralık ayında kalbi durduğu için bir düşük yaşadım genetik ve Trombofoli testi yapıldı genetik test normal fakat trombofolide farklılıklar var hamile kalırsam bu sonuca göre kan sulandırıcı kullandırır mı doktor? Birde bi doktor kullanman gerekebilir derken diğeri de sonuçta bişey yok dedi. Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum

Eklentiler

• 1623133230103-1902884487.webp
    1623133230103-1902884487.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 48
benim faktor 13 ile mthfr1298 te sorun vardi.2 dusuk yasadim ama bunla ilgisi olmadığı soylendi.ancak tekrarlayan gebelik kayiplarinda genel olarak igne baslatiyorlar canim.ben 7. hafta basladim igneye( diger iki gebeligimde o haftalarda gelisiminde gerilik vardi.bunda hersey normaldi.pihtilasma sorunu olsa bunda da 7. haftaya sorunsuz gelemezdim diye dusunuyorum)

benim faktor 13 ile mthfr1298 te sorun vardi.2 dusuk yasadim ama bunla ilgisi olmadığı soylendi.ancak tekrarlayan gebelik kayiplarinda genel olarak igne baslatiyorlar canim.ben 7. hafta basladim igneye( diger iki gebeligimde o haftalarda gelisiminde gerilik vardi.bunda hersey normaldi.pihtilasma sorunu olsa bunda da 7. haftaya sorunsuz gelemezdim diye dusunuyorum)
Anladım canım çok teşekkür ederim inşaAllah hepimiz sorunsuz sağlıklı gebelik geçirir kucaklarımıza alırız

Back
X