Trombosit dusuklugu gerekcesiyle iptal

131585

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
5
3
1
40
Günaydınlar. Burun estetiği için iki yıldır dr. Araştırdım. İçime sinen bi dr. Nihayet buldum derken ...150 bin ve üstü olması gereken plt değerinin düşük olması gerekçesiyle mail yoluyla ulaştığım dr.ameliyatı reddetti.hatta tedavinizi olmadan..altında yatan sebebi bulmadan ..ben olsam ameliyat olmazdım. Ve ben bu ameliyatta olmam dedi.o kadar maddi menfaate dayalı görüşmeler yapan dr. Dan sonra boyle açık açık bana yol.göstermesi güven tazeledi.ama çok üzüldüm. .bu değerim yukselmiyor benim.genetik..hatta 62 binde doğum yaptım. ..sizlere sorum şu. .yapılan tahlillerinizde ameliyat öncesi ..bu değeriniz kaç binde idi

Trombosit normal değeri : 150 bin ila 400 bin arasıdır . En kısa zamanda hematoloğa başvurun . Şehrinizde hematolog yoksa dahiliye ile görüşün . Burun ameliyatından daha önemli bir durum bu. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim...hematologa gittim.altında yatan immun bir sebep bulunamadı. Tedavi de olmadım. Gebeliğe bağlı olarak 60 binlere kadar düşüyor ..genel olarak 100 binde seyrediyor ..nolcak böyle hoc bilmiyorum.haldun hoca fonksiyon testi de yaptırın. Değerlerinizi yükseltin ..öyle gelin dedi.bana bunu görüşme yaptığım tv.lwrden de tanıdığımız dr. larin hiç biri söylemedi. 80 binde de olsa yaparım dedi.bu sebeple haldun kamburoglu bana çok daha profesyonelce ve para odaklı değil gibi geldi.

Fazla kanama ...kanamayı durdurmak için alınacak ekstra önlemler. Tamponlar. Bunlar burnun şekline zarar verir.istediğiniz sonuca ulasmazsiniz dedi.şimdi diyorum ki.burun ameliyatı olup ilk bir ay memnun olan hastaların zamanla burnun aşağı düşmesi cukurlasmasi veya kemik cikintisi oluşması vs...sebeplerin altında dr.un uzmanliginin tartışılır olmasının yanı sıra bu nedenlere bağlı olabileceği ..

Back
X