kızlar hamileliğinde trombositlerinde düşüş yaşayan var mı?hamile kaldığımda 145 di sonra sırayla 121-143-115 oldu doktor 100 ün altına inmediği sürece sorun yok diyor ama korkuyorum ya haftalar ilerledikçe daha ço9k düşürse ,birde hamilelikten sonra normal değerlere çıkıyor mu?bu sıkıntıyı yaşayan var mı aranızda?
Elanur sakin ol öncelikle. seninki hamilelik trombositopenisi. 60bine kadar yolun var diyelim. ben 28 haftalık hamileyim. 12bine kadar düştü trombositlerim. ITP hastalığımın adı. kortizon kullanıyorum. ona rağmen 60binlerde geziyorum.bebişin doğsun her şey düzelecek.
Elanur sakin ol öncelikle. seninki hamilelik trombositopenisi. 60bine kadar yolun var diyelim. ben 28 haftalık hamileyim. 12bine kadar düştü trombositlerim. ITP hastalığımın adı. kortizon kullanıyorum. ona rağmen 60binlerde geziyorum.bebişin doğsun her şey düzelecek.
yorumun için teşekkür ederim,çok şükür 100 binin altına düşmedi henüz inşallah ta düşmez,seninde ALLAH yardımcın olsun,inşllah sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza alırız