trt nin dizilerini izleyen yok mu hiç????

beeen :) yaa çok güzel sıkıldım diğer kanalların dizilerinden hepsi aynı.umarım uzun sürerler.sıcak ve aile dizilerinde gülmeyi özlemişim :1rolleyes:

kızlar farketmesekte ahlak bozuyor diğer kanallardaki diziler,geçen sezondan aşk-ı memnu yu düşünürsek artk çok normal gelir oldu çarpık ilişkiler hatta son bölümde üzüldük acıdık bile bihtere,behlüle...yani çaktırmadan bizim aile kültürümüzü ortadan kaldırmaya çalışıyorlar,bir de anne olsam çocuklarıma reklamlarını bile izlettirmezdim o dizilerin

bilinçli olarak yapılan cazip gösterilen merak uyandıran o dizileri bilinçli olarak izlemeyelim:)))))))))

kızlar farketmesekte ahlak bozuyor diğer kanallardaki diziler,geçen sezondan aşk-ı memnu yu düşünürsek artk çok normal gelir oldu çarpık ilişkiler hatta son bölümde üzüldük acıdık bile bihtere,behlüle...yani çaktırmadan bizim aile kültürümüzü ortadan kaldırmaya çalışıyorlar,bir de anne olsam çocuklarıma reklamlarını bile izlettirmezdim o dizilerin

valla ben hic acimadim ne behlule nede bihtere sadece sahne etkileyiciydi vede sasirdim kendini o kadar cok seven biri kendini olduremez diye dusunuyodum...

Ben genelde TRT dizilerini izliyorum.
özel kanalda sadece yaprak dökümünü izliyordum şimdi bir deTürkan a başladım.
Ben TRT dizilerinden keyif alıyorum ve diğerleri gibi reklam arası dizi izlenmiyor.
Zoraki başkan, yerden yüksek, küstüm çiçeği, halil ibrahim sofrası.
Evdeysem mutlaka izliyorum.
Geçen yıl daha duygusal diziler vardı onları da izledim.
Bahar dalları, hicran yarası gibi.

Walla trt dizileri gerçekten çok kaliteli oluyor ama ben alışmışım kalitesiz dizilere heralde trtninkiler heyecansız geliyor. Ama gün içinde üç gibi 7 numarayı tekrardan veriyorlar. Onu hiç kaçırmadan izliyorum.

Mazi Kalbimde Yaradır ve Leyla ile Mecnun...

İkisi de yeni başladı ve çok güzel,duygusal,sıcak ve eğlenceli diziler...
:40:

elde var hayat küçük hanımefendi leyla ile mecnun bayram bayram bu aralar favorim ve tavsiyem sende gitme hapsini izliyorum sende gitmeyi hiç kaçırmadan izliyorum süper dizi

bu diziyi hiç seyretmediniz mi ????

TRT 1 en sağlam dizilerinden biri geçen sezon 20 bölümle bitti bu sezon geçen sezon gibi bomba bir çıkış yapmasada on Numara bir dizi ince ve zeki espirilerle
ve şöyle söyleyim bu dizi 4 büyük kanaldan birinde olsa Reytink kralını yapar herkeze hitap ediyor.

Çoçuklarımıza kötü örnek olacak hiç bir şey yok mesela 2 ince espri söyleyim dizi boyunca sigara adı hiç geçmiyor sigara dizide SAKIZ evet ve bir sakız çiğneyim muhabeti var içki yerinede meyva var çok güzel herkeze tavsiye ederim.

Back
X