Tsh 14.26 moralim cok bozuk

Tosbik3456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
436
346
33
30
Arkadaslar 9 ay once dusuk yaptim nereye gittiysem bi sıkıntın yok dedi ama korumamama ragmen hamile kalamadim sonra öğrendim ki tiroitten dolayiymis benim yasadigim durumu yasayip hamile kalan var mi

Simdi geldim kadin dogumcu dahiliye ye git dedi de guvenemeyip endokrine randevu aldim benim merak ettigim uzun sürer mi gecmesi
O konuda çok bilgim yok canım ama tedaviye düzenli devam edersen hayırlısıyla hemen düzelir bebek haberini alırız inşallah

Insallah uzuldugum nokta bebegim dustu doktorlar yok biseyin yok bi sene olmadan gelme dedi bi test bile yapmadan
Maalesef öyle yapıyolar. Reglin ikinci üçüncü günü gidip ben genel bi hormon testi yaptırmak istiyorum diyerek başlayabilirsin bi uçtan. Ondan sonrası gelir inşallah

Hormon testinde cikti canim
Tedavi yada başka test yapmadılar mı? Benim prolaktin 30 çıkmıştı ilaç yazabilirim ama endokrine gitmen daha sağlıklı olur önlem açısından mr çekilsin falan derken uzadı. Endokrine yollamıştı kadın doğum seni neden yönlendirmedi ki acaba bence başka bi doktora daha git

Gittim canim su an cok mutluyum dün ozelde yapmistim 15 çıkmıştı bugun devlette yaptim 3.50 cıktı doktor da para kazanmak icin yapiyor olabilirler ya da testleri bozuk olabilir dedi :)

Gittim canim su an cok mutluyum dün ozelde yapmistim 15 çıkmıştı bugun devlette yaptim 3.50 cıktı doktor da para kazanmak icin yapiyor olabilirler ya da testleri bozuk olabilir dedi :)
Çok sevindim canım gözün aydın tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah

Malesef yok canım beklemedeyim 10 ay bitmek üzere bakalım bu ay umutluyum prolaktin yüksekliği vardı o normale döndü bu ay inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…