tsh konusunda bende çok sinir oluyordum zaten haşimato teşhisi konulana kadar. hep yüksekti kolestrolüm zayıfladığım dönemde de yüksekti şaka gibi.troidim aktif çalışmıyordu spor iyi geliyordu fakat bulunduğum ilçede kendime göre bir spor salonu bulamadım.kendimde kendi çabamda spora diyette berbattım.pko ile gizli şekerde zaten tospağa olan metobolizmama tuz biber ekiyordu.belki de düşen troidime zamaında gördüğüm bipolar tedavisinin ilaçları da etkili idi. arada bunun için adam gibi doktora gidip doz ayarlaması yapmak gerekiyormuş.geç olsa da öğrendim.1,5 euthrox ile şuan iyiyim.1,5 euthrox un üstüne aç karnına çörekotu yağı kullandım.zararını görmedim kilo vermeye de yardımcı.hem benim bozuk bağışıklığa da iyi geliyordu. hamilelikte bıraktım çünkü düşük riskini arttırıyor.doğurduktan sonra içeceğim.sonra diğer ilaçlarımı da danışacağım.yalnız hmilelik öncesi şeker hapı kullanırken çörek otu yağı içince 28 güne sabitlenen adet 26. güne iniyor.adet ve üretkenlikte temel değil ama etken troidin çalışması