Tsh 6.34 Acil cevap Lütfenn

Gulcin5454

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
38
8
16
29
Kızlar ben 6 haftalık hamileyim. Bebeğimin kalp atışları da başladı şükür. Yalnız bir sorunumuz var. Sağlık ocağının yaptığı testlerde Tsh yüksek çıktı 6.34. Bunun için dahiliyeye gitmemi ilaç başlamamı söyledi. Normalde 2.5 olması gerekiyormuş sanırım. Özel bir hastaneye Dahiliyeye gittim ama bana ilaç yazmadı 3 hafta sonra tekrar test yaptırıp gel dedi. Sizin aranızda yükselen olupta hemen ilaca başlayan oldu mu ? Acil Cevap Lütfenn

Benim de yüksek çıkıyor hatta benim ki 3.75 iken doktor hemen ilaç verdi. Sizin değerinize nasıl ilaç vermemiş anlamadım. Bence yarın başka bir doktora daha gidin. En fazla 2.50 olması lazım diyor doktorum.

Öncelikle bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun.allah kucağınıza almayı da nasip etsin.benimde gebelikte 13 e yükseldi tsh.öncesinde problem yoktu.acilen hapa başladım.sizde Başka bi doktora daha gidin kesinlikle.çünkü değeriniz baya bi yüksek.hapla.bir ay da baya bi düşer.ama mutlaka hemen yarın bi doktora gidin

Öncelikle hayırlı olsun,bebeğinizin zeka gelişimi için tiroid değerleri çok önemli,başka bir doktora daha gösteri n sonuçlarınızı,sağlıkla doğsun inşallah

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 2 doktora daha sordum onlarda beklememi tekrar tahlil yaptırmamı söylediler. Hamilelikte bazen yükseliyormuş. Eğer düşerse ilaç kullanmama gerek kalmazmış. O yüzden bu cuma tekrar test yaptırcam. Doktorum 2-3 hafta dedi ama bebeğimin gelişimi için o kadar beklemek istemiyorum.

Benim değerim 3 cıkmıştı endokrin 1 ay ilaç kullan kontrole gel tekrar bakalım dedi sizinki cok yüksek evet gebelikte çıkıyor ama bunu kontrol altına almak doktorların işi ben kendiliğinden düşeni bilmiyorum

Size tek tahlille mi ilaca başladı doktorunuz?

Size tek tahlille mi ilaca başladı doktorunuz?
Evet tek test kalp atışını duyduktan sonra genel test yaptılar ben 1 hafta sonra gösterdim sonucu benı endokrine gönderdi ordaki doktorda ilaca başlattı 1 ay kullan dedi dozu söyledi 1 ay sonra kontrole gel dedi.

Benim ilk haftalarda tsh yüksekti endokrine gittim hemen tahlil ver sonra ilaç al dedi yani tahlil sonucunu bile beklemedi.Tsh çok önemli bebek açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…