- 30 Haziran 2018
- 625
- 90
- 98
- 33
- Konu Sahibi Prenses1234
-
Kizlar bugun kese varmi diye gormeye gitim 4+2 kese alttan muaneyle gorundu 2 hafta sonra tekrar geleceksin dedi tiroid ilacimi duzenli kullaniyorim hamile kalmadan once dusuktu 2lerde suan 17 olmus cok sasirdim bunu yasayan varmi ilacla dusermi bu ay acaba 100luk levotiron kullaniyorumEki Görüntüle 3628983
Değeriniz 1.17 bu da gayet normal. Yanlış okudunuz heralde.
Gravesli falan misiniz siz?Eki Görüntüle 3629001
Bunu koymamisim
O ne demek hipotiroid var bnde 100 luk kullaniyorum ilacGravesli falan misiniz siz?
O ne demek hipotiroid var bnde 100 luk kullaniyorum ilac
Evet yükselmiş ama dozunu artırarak kolaylıkla düşürürler merak etmeyinEki Görüntüle 3629001
Bunu koymamisim
Gebelik hormonu tsh değerinizi artırır.
Endokrin doktoru ile görüşün, ilacınızin dozunu yeniden ayarlar yüksek ihtimalle.
Tamam tesekkur ederimGebelik hormonu tsh değerinizi artırır.
Endokrin doktoru ile görüşün, ilacınızin dozunu yeniden ayarlar yüksek ihtimalle.
Tiroid hastaliklarindan biri, graveste gebelik oncesi ozel tedaviler uygulaniyor diye sordum.O ne demek hipotiroid var bnde 100 luk kullaniyorum ilac
Cok asiri yukselmis sasirdim ilacimi icmeden gitmistim onun etkisi olurmuTiroid hastaliklarindan biri, graveste gebelik oncesi ozel tedaviler uygulaniyor diye sordum.
Neyse sizin jinekologunuzla endokrin doktorunuzun ortak bir tedavi protokolu uygulamasi gerekebilir.
Benimde 7-8 lere cikmisti tsh'im, surekli aç geziyor, asla doymuyordum, gebelikte tsh yukseliyor.
Yok ilac o güne hemen etki etmiyor ondan degildirCok asiri yukselmis sasirdim ilacimi icmeden gitmistim onun etkisi olurmu
BI anda nasil bole artmis cok sasirdim 2 lerdeydiYok ilac o güne hemen etki etmiyor ondan degildir
Hamilelik etkiliyo tiroid bezini, benim de dogumdan sonra asiri dustu 0.0083 cikti ayni dozu kullanmama ragmen. ilacinizin dozunu ayarlarlar duzelirBI anda nasil bole artmis cok sasirdim 2 lerdeydi
Ben tiroid hastasi degilim bilemiyorum, sadece gebeyken cok yukseldigi icin asiri aclik ataklari yasiyordum, tiroid konusundaki tek tecrubem bu :)Cok asiri yukselmis sasirdim ilacimi icmeden gitmistim onun etkisi olurmu
Ben tiroid hastasi degilim bilemiyorum, sadece gebeyken cok yukseldigi icin asiri aclik ataklari yasiyordum, tiroid konusundaki tek tecrubem bu :)
Siz de boyle yuksekken açlık ataklari yasiyor musunuz?
Hamilelik etkiliyo tiroid bezini, benim de dogumdan sonra asiri dustu 0.0083 cikti ayni dozu kullanmama ragmen. ilacinizin dozunu ayarlarlar duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?