tsh değeri yüksek olup sağlıklı bebek doğuranlar?

arteacher

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
79
35
18
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim. Tsh değerim 5.2 çıktı. Yüksek olduğunu yeni öğrendim ve ilaca başladım. Geç kalmış olmaktan korkuyorum. Benim ki gibi olup sağlıklı bebek doğuranlar var mı? zeka geriliği falan yazıyor çok korkuyorum bu yüzden.

Merak etme ilaca başladıysan hiç bir sıkıntı olmaz.Benim de 4,80e kadar yükseldi 5. Aylık hamileyken ve ilaç kullanırken.dr.um değerin 10un üzerine çıkarsa risk dedi.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Bebeğin kalbi durduğu icin kurtaj oldm arkadaslar. Ama tsh'la direkt bi alakası yok. Teşekkürler..

Kan pihtilasmasi test yaptirmadiysaniz mutlaka yaptırın.benim de ayni sey basima geldi 11 haftalikken kürtaj oldum.Allah bununla geçmiş kilsin.hayırlısıyla tekrar nasip etsin.ben kurtajdan 1yil sonra hamile kaldım ve 9 ay boyunca iğne ve ilaç kullandım şimdi 40 günlük

Bebeğin kalbi durduğu icin kurtaj oldm arkadaslar. Ama tsh'la direkt bi alakası yok. Teşekkürler..

Benim de aynısı başıma geldi ve ana da TSH ile direk ilgisi yok denildi. Kan pıhtılaşma sorunum bilinmiyordu o zaman ama yine de clexane kullanmıştım önlem amaçlı. Şimdi tekrar aşılama yaptırdım bekliyorum

Back
X