tsh değerim 35.46 çıktı :(

yaseminli burak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
2
6
1
merhaba arkadaşlar...
ağustos ayında 3-4 haftalık hamile olduğumu öğrendim, beta hcg değerim bir düştü bir çıktı sonrasında dış gebelik denildi ve kürtaj ile sonlandırıldı tekrar hamile kalmadan hormon testleri yaptırayım dedim

TSH 35.46 çıktı...
b12 171 çıktı..
infertilite deki dr um hemen endokrine git bu değer çok yüksek dedi ama poliklinikdeki dr ların toplantısı olduğundan endokrin bölümüne görünemedim yarın gitcem ama yarına kadar bi çok şey okudum ve korkuyorum bunlar düzenli olmaz ise hamilelik riskli olurmuş bu konuda hiçbi bilgiye sahip değilim...

Bu sonuç yüksek ama herşeyin artık tedavisi var cnm bendede troid var ama sınırda hap kullanıyorum günlük inşallah endokrin gozuktunde bi hap vercektir

Bu sonuç yüksek ama herşeyin artık tedavisi var cnm bendede troid var ama sınırda hap kullanıyorum günlük inşallah endokrin gozuktunde bi hap vercektir
Merhaba bende troid hastasıyım tsh 9 du şuan 2,5 düştü bu ay aşılama deneyeceğim üstelik haşimato hastasıyım bakalım bu sefer gebelik gerçekleşecek mi ?
Siz tedaviyle mi hamile kaldınız?

Merhaba bende troid hastasıyım tsh 9 du şuan 2,5 düştü bu ay aşılama deneyeceğim üstelik haşimato hastasıyım bakalım bu sefer gebelik gerçekleşecek mi ?
Siz tedaviyle mi hamile kaldınız?
Haşimato hastası nasıl olunuyor benim tsh 7. O5 çıktı ilk defa yüksek çıktı daha önce 3.5 çivarındaydı ultrasonla bakıldı birşey yok.

Bende de haşimato var. Tsh 6 idi ilaca başladığımda. Şimdi 0-1 arası geliyor. İlaçla inecektir değeriniz.

Haşimato hastası nasıl olunuyor benim tsh 7. O5 çıktı ilk defa yüksek çıktı daha önce 3.5 çivarındaydı ultrasonla bakıldı birşey yok.
Tekrar Başka bir hastanede çektir bende yoktu şimdi biyopsi yapılacak anti tpo anti tg baktırabilirsin kanda çıkıyor

Haşimato nedir yahu bana doktor birşey demedi
Haşimato vücudun kendine şavaş açması olarak tanımlanıyor vücuttaki antikorları yabancı sanarak onlarla lavaş maçına deniliyor tsh yüksek çıktığında anti tpo anti tg ve ultrason sonucunda anlaşılıyor

10 yili askin suredir tiroid hastasiyim ve hasimato.ilacla cok kolay kontrol altina alinabilen bir hastalik ve degerler normale indiginde gebelik icin hicbir engeli yok.sadece hamileyken tsh tekrar yukselmeye basliyor ve ilac dozunuz yukseltiliyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…