Tsh değerim

meltemgul8

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
376
53
18
27
Kızlar 8+4 üm ve tsh değerim 4 çıktı herhangi bi sorun olur mu ya kötü şekilde korktum valla yarın doktoruma gidicem hemen bilgisi olan yazabilir mi

Kızlar 8+4 üm ve tsh değerim 4 çıktı herhangi bi sorun olur mu ya kötü şekilde korktum valla yarın doktoruma gidicem hemen bilgisi olan yazabilir mi
Selam siz ne yapdınz , bende 7+5 deyım bugun 4 çıkdı euteoxsub 50 mg kullanıyorum galıba az gelıruor pazrtesi gıdcem doktoa sızde bır sorun çıkmadı deyılmj ?

InshAllah çok tedırgın oldum gorduyunde pazartesı gıdcem ınshAllah zaten şu an 59 mg kullanıyorum dozajı az gelmışdıe

ınshAllah canım tup bebekle zorla kavuşsım bu bebeye panık oluyorum (
Şuan ilaç kullanıyorsanız kontrolsüz yükselmez zaten sorun yok 75 mg yaparlar zaten 4 çok yüksek değil

InshAllah çok tedırgın oldum gorduyunde pazartesı gıdcem ınshAllah zaten şu an 59 mg kullanıyorum dozajı az gelmışdıe

ınshAllah canım tup bebekle zorla kavuşsım bu bebeye panık oluyorum (
Hic bisey olmaz korkmayin. Ben hashimato hastasiyim gebeligimde tiroidle ilgili bi sorun yaşamadım ilacimin dozu bile degismedi 4 gibi dusuk bi deger rahatlikla kontrol altina alinabilir

Şuan ilaç kullanıyorsanız kontrolsüz yükselmez zaten sorun yok 75 mg yaparlar zaten 4 çok yüksek değil
Evet şu an 50 mg kullanıyorum ona rağmen 4 oldu aralıkda yazmışdı ekdkrolojı, şu an 8 haftalıgım hamıle kalmadan aslında 1.5 lerde ıdı hamılelıkde fırladı

Hic bisey olmaz korkmayin. Ben hashimato hastasiyim gebeligimde tiroidle ilgili bi sorun yaşamadım ilacimin dozu bile degismedi 4 gibi dusuk bi deger rahatlikla kontrol altina alinabilir
İçimi rahatlatdınız teseşkur ederım bende. Nödül var 2 tane o kaldırıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…