Bizim snle yumurtlama günümüz bir, sonuçlarımız bir, yaşadığımız sorunlar bir :) kader arkadaşım mısın acaba :) ben 11 mayısta genel test yaptırdığımda her şey çok güzeldi. Ama o testtenbi kaç gün sonra ağız kuruluğum inanılmaz halsizliğim ve yoğun saç dökülmem vardı. Saç dökülmesi için cildiyeye gittim. Test yaptı ve tsh 0.0039 olduğunu gördük acilen endokrinoloji ye sevk edildim. Testti ultrasondu fln derken zehirli guatr da denilen tiroid iltihabı geçirdiğimi anladık. Doktorum 1 aylık bir ilaç yazdım. Didarel diye. Her sabah yarım kullandım. 1 ay sonra yine gittim bu sefer de tsh 24 olmuş. Ama bu beklediğimiz sonuçmuş. Çünkü iyileşme süreci böyle dalgalanarak geçiyormuş. Şimdi 1 aydır levotiron 100 mg kullanmıyorum. Şu an iyiyim ne halsizliğim ne saç dökülmem kaldı.ilacımda bitmem üzere, bittiğnde yine doktora gideceğim. Ama doktorum bana şöyle demişti. Hamile kalmanızı önermiyoruz. Tedaviniz bitine kadar erteleyin. 1 2 aya çözülür diye... İşte tabi insan çok isteyince 2 gün bile bekleyemiyor. Yumurtam pazar günü çatladı ama sabırsızlıkla test yapmayı bekliyorum