Tsh hormonu yüksek cıkanlar lütfen yazıın

Lady bug

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
4.268
7.338
398
Benım tsh degerım 5.66 pzt gunu troid ultrasonu cekılıcek tekrar t3t4tsh testı yapılıcak 7 haftalık hamıleyım moralim 0 benım gobı gebeler varmı aranızda yardım edın bayanlar...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gercektenmi kac cıkmıştı ne kadarlıkken cok üZülüyorum hiç uyumadım bebege zararlımı ilac ve troıd ultrason

Korkma,benimde yüksek,ilaç kullanıyorum

Bılıyorum cok üsteledım ama korkudan bu pzt gelmez bı türlü ya kotuyse t3t4 tsh yaptrmştım dr bı daha ıstedı ve de t3t4normal tsh yuksek bebegıme bışey olmaz ınş sende hamilesın sanırım kac haftalık

Ben 3 aylık hamileyim.hamileliğimin başından beri kullanıyorum.ilaç kullanmazsan zararı oluyormuş bebeğe.dr ilaç verirse kullan.ben1,5 ayda bir değerlerimi ölçtürüyorum

Ben yenı test yaptırdım ögrendım şimdi ama dr tekrar istedı ve troıd yltrasonu ıstedı bnde 2 aylık gebeyım 5.66 tsh cok moralsızım

Evet verse kullanıcam kesınlıkle suan neyın içindeyım bılmedıgımden korkuyorum bu bnm ıkıncı gebelık ılk kez yasadım bunu

kızlar bende aynı sorunu yaşıyorum..ilk gebeliğim 5 haftalık daha yapılan testlerde t3 t4 normal ama tsh 10,2 çıktı :( bende cok üzüldüm ama ertesi gün hemen ilaç başladı doktor ve erken farkedildiği için sıkıntı olmayacağını ilacın değeri kısa zamanda geri çekeceğini söyledi..yoksa cok sıkıntılı sonuçlar doğurabilirdi dedi..ama yinede cok üzülüyorum bi sorun olursa diye.... :43::50:

kızlar bende aynı sorunu yaşıyorum..ilk gebeliğim 5 haftalık daha yapılan testlerde t3 t4 normal ama tsh 10,2 çıktı :( bende cok üzüldüm ama ertesi gün hemen ilaç başladı doktor ve erken farkedildiği için sıkıntı olmayacağını ilacın değeri kısa zamanda geri çekeceğini söyledi..yoksa cok sıkıntılı sonuçlar doğurabilirdi dedi..ama yinede cok üzülüyorum bi sorun olursa diye.... :43::50:

Cok gecmiş olsun arkadasım bnde oyle cok moralsizim troıd ultrasona gırdınmı benım annem ise bana sunu dıyo ablanıda abınıde guatrla dogurdum bişeyde olmadı 😄 bu bıraz bana yettı ama allahın izniyle daha cok bası bısey olmaz tek tesellim bebeklerımızın saglıklı olusu olur ınş daha once boyle bısey yoktu hamılelıkte ortaya cıkan bır tsh olabılırmış gecıcı olabılır yanı ınş

Evet yaptirdim canim ultrasonda bisey cikmadi ama 4 gun once gittigim dahiliyeci bana 25 lik ilac vermisti bugun endokrinolojiye gittim hemen 50 ye artiralim o yetmez dedi..insallah henuz gec kalmamisizdir tedavi icin..insan hamileliginin sevincini yasiyamiyor huzursuz olmaktan :(

Cook gecmiş olsun cnm lütfen bırbırımızı bılgılendırelim ben cok üZülüyorum sabah gıdıcem bır daha testlere bakalım rontgende ne cıkıcak

Korkma hiçbir şey olmaz. Bende hamilelikten önce vardı. Şimdi 6. Aya giriyorum Hamileliğimin. Her ay test yaptırıp sonucu endokrinolojiye gösteriyorum. Sen de endokrine gideceksin her ay test yaptıracaksın. Hiç korkma bi sorun olmuyor:)

Korkma hiçbir şey olmaz. Bende hamilelikten önce vardı. Şimdi 6. Aya giriyorum Hamileliğimin. Her ay test yaptırıp sonucu endokrinolojiye gösteriyorum. Sen de endokrine gideceksin her ay test yaptıracaksın. Hiç korkma bi sorun olmuyor:)

İlaç kullanıyor musunuz siz

benim de ikinci hamileliğimde hamilelikle birlikte öğrendim yüksek olduğunu daha önce hiç yoktu böyle bişey 9 çıktı değerim ilaç kullanıyorum şu anda 50 lik 1 ay içinde 1,6 ya düştü hala devam ediyorum ilaca erken öğrenildiği için sorun yok dedi hem kadın doğumcu hem endokrinci sıkıntı yapma ben de kaç gün yedim bitirmiştim kendimi çok şükür düşüyor çözümsüz değil

Benım testlerım yenı yapıldı ıkıncı ayım dayım benı endokrınolojıye yonlendrdı ama ıstda maalesef once dahılıye randevu alıcaksın snra endkrnolojı sevk verıcek gec kalmaktan korkuyorum özelde gıttıgım dahılıyecı levotron mu oyle bışey yazdı ama once endokrıne gıt dedıgı için ıkılemde kaldım ama an itibari ile ilacımı aldım sabah ıcıcem

Merhaba
Benimde tiroitim 3.17
Levotiron kullaniyorum.
Gebelige etkisi varmis. Duzene sokup planliyoruz ileride Allah in izniyle...

Ben sunu sormak istiyorum
Devlet hastanesinden direk endokrine randevu alamiyor muyuz?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Gecmiş olsun once dshılıye sonra ordan sevkle endokrıne gıdıyorsun bı hafta snraya sıra buldum dahılıyeden dha sevk alıcamda bılmem ne uzun ıs evet hayırlısı ALLAHTAN

Gecmiş olsun once dshılıye sonra ordan sevkle endokrıne gıdıyorsun bı hafta snraya sıra buldum dahılıyeden dha sevk alıcamda bılmem ne uzun ıs evet hayırlısı ALLAHTAN

Tesekkurler.
Gecmis olsun size de.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Benım tsh degerım 5.66 pzt gunu troid ultrasonu cekılıcek tekrar t3t4tsh testı yapılıcak 7 haftalık hamıleyım moralim 0 benım gobı gebeler varmı aranızda yardım edın bayanlar...

bekarkende yüksekmiydi TSHınız yoksa gebelikten mi kaynaklanan bi durum mu?

Back
X