- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.338
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma,benimde yüksek,ilaç kullanıyorum
kızlar bende aynı sorunu yaşıyorum..ilk gebeliğim 5 haftalık daha yapılan testlerde t3 t4 normal ama tsh 10,2 çıktıbende cok üzüldüm ama ertesi gün hemen ilaç başladı doktor ve erken farkedildiği için sıkıntı olmayacağını ilacın değeri kısa zamanda geri çekeceğini söyledi..yoksa cok sıkıntılı sonuçlar doğurabilirdi dedi..ama yinede cok üzülüyorum bi sorun olursa diye....
![]()
Korkma hiçbir şey olmaz. Bende hamilelikten önce vardı. Şimdi 6. Aya giriyorum Hamileliğimin. Her ay test yaptırıp sonucu endokrinolojiye gösteriyorum. Sen de endokrine gideceksin her ay test yaptıracaksın. Hiç korkma bi sorun olmuyor:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İlaç kullanıyor musunuz siz
Gecmiş olsun once dshılıye sonra ordan sevkle endokrıne gıdıyorsun bı hafta snraya sıra buldum dahılıyeden dha sevk alıcamda bılmem ne uzun ıs evet hayırlısı ALLAHTAN
Benım tsh degerım 5.66 pzt gunu troid ultrasonu cekılıcek tekrar t3t4tsh testı yapılıcak 7 haftalık hamıleyım moralim 0 benım gobı gebeler varmı aranızda yardım edın bayanlar...