Hamilelikte TSH hormonu

jansetyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
7
1
38
Son adet tarıhıme göre 6 haftalık gebeyim tsh hormonum 13 cıktı,ilaca başladım.Daha once hamıle kalmadan 3 ay once baktırmıstım normal degerdeydi nasıl olurda bu kadar yukseldi...cocugumda zeka geriliği olacak diye çok endişeleniyorum.lütfen tecrübelerinizi paylaşın!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son adet tarıhıme göre 6 haftalık gebeyim tsh hormonum 13 cıktı,ilaca başladım.Daha once hamıle kalmadan 3 ay once baktırmıstım normal degerdeydi nasıl olurda bu kadar yukseldi...cocugumda zeka geriliği olacak diye çok endişeleniyorum.lütfen tecrübelerinizi paylaşın!!!

endişelenme canım aynısı bende oldu 5 haftalık gebeydim tsh değerim 22 falandı doktor dedi yüksek benim öncedende hipotirodim vardı zaten ama gebeyken çok yükseliyor alt üst oluyor değerler hemen dozunu ayarlasın doktorun bişiy olmaz merak etme gebeyken daha sık kontrollere gitmen gerek 2 ayda bir gibi..

Tesekkur ederim canım,bir periantoloji uzmanıyla gorusecegim bu konuyu

Endokrinolojiye gitmelisin, korkma her ay takipte ol ilacini mutlaka kullan

Bende hasimato hastasiyim, gebelkte yukseliyor, oyle kolayina bebegine birsey olmaz, sen endokrin uzmanina heray git yeterli

Ben hasimato hastasiyim. Gebelikte her ay endokrinolojiye gitmelisiniz. hemen doz ayarlamasi yaoar. Korkmayin bebeginiz3 bisi olmaz. Cok sukur benim sipam gayet saglikli ,)

Endokroncıye gittim zaten 1. Hafta yarım ondan sonrakı haftalar 1 tane tam ılac alacagım,eşim endkroncıye bebege bir zararı olur mu demiş yok olmaz demiş dr,4 hafta sonrada tsh tekrar bakılacak.bakalım hayırlısı cevaplarınız ıcın teşekkurler,herkese saglıklı günler:)

merhaba hanımlar benim tsh ım 42 idi levatiron kullanıyorum 1oo lük 1 hafta evvel gebe oldugumu ögrendim bu degerlerle hem şaşırdım hem korktum aslında sürekli doktor kontrolünde olmalıymışım pazartesi testlerim tekrarlanıcak korkuyorum düşük yapmaktan bebegimde problem olmasından daha evvel bi düşük yaşadım ne olur dua edin

İnşallah sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız arkadaşlar. Acil şifalar geçmiş olsun.

Bende 12.haftamdayım. Hamile kalmadan önce ekimde değerim 1.18 di. Aralıkta tekrar ölçüm yapıldı 9.8 çıktı :( Bir hafta sonra tekrar test yaptırdık ilaç kullanmadan 6.2 'ye düşmüştü. Doktor 50mg ile başlattı. Şimdi haftalık kontrole gidiyorum. Geçen hafta 3.65Di bugün 3.61 çıktı bende çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye :(

Bende yeni yaptırdım 7+3 üm
TSH 2.49 Çıkmış Acaba yüksek mi :(

Kızlar tsh degeri hamilelikte kac olmalı?
Benim geçen ay hamilelikten önce 2 di. Bir hafta onceki olcumde 3,18 cikti. Yukselmis.doktorum normal ilaca devam dedi. Endokronolojiyede gitsemmi ki

Back
X