Tsh hormonu yüksek cıkanlar lütfen yazıın

Aradan baya yillar gecti ama suan bende ayni durumdayim tsh 3.59 cikti sizin gebeliginiz nasil gecti tsh sizi veya bebeginizi etkiledi mi acaba
Merhaba , gonlunu rahat tut ilac verirse dr un eger kullanirsin ,ilacin hicbir zarari yok,vermesse ve yukselmeye devam etmezse sorun olmaz.Oglum cok saglikli ve zeki bi cocuk olarak buyuyor cok sukur dert etme stresle yukseltme 😘♥️

yıllardan beri tiroid hastası biri oalrak söylüyorum ilaçlarınızı düzenli kullanın, tahlillerinizi aksatmayın size iyi gelen ilaç miktarını denegeledikten sonra korkmayın

Benım tsh degerım 5.66 pzt gunu troid ultrasonu cekılıcek tekrar t3t4tsh testı yapılıcak 7 haftalık hamıleyım moralim 0 benım gobı gebeler varmı aranızda yardım edın bayanlar...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde ilk gebeligimde yuksekti ilac kullandim bunlar caresi olan seyler yeterki takip edilsin ihmal edilmesin can sıkcak hic bisey yok

Benimde ilk gebeligimde yuksekti ilac kullandim bunlar caresi olan seyler yeterki takip edilsin ihmal edilmesin can sıkcak hic bisey yok
Cok yillar gecti kuzum evet oyleymis insan ne cok uzulup stres yapiyormus ,benim gebelik oncesindede varmis zaten cok gebelikle alakali deilmis suan 8 mesela

Benım tsh degerım 5.66 pzt gunu troid ultrasonu cekılıcek tekrar t3t4tsh testı yapılıcak 7 haftalık hamıleyım moralim 0 benım gobı gebeler varmı aranızda yardım edın bayanlar...

Benim 16. haftada 4,5 tu. 2 aydır ilaç kullanıyorum 2 ye düştü ama ilaca devam edicem. İlaca başlayınca normale dönüyor merak etme ☺️

Merhaba. Yıllar önce yazmışşsınız ama bi yazıp şansımı denemek istedim. 7 haftalık gebeyim. İlaç kullanmama rağmen tsh 5 küsür çıktı. Çok endişeliyim..siz nasılsınız, çocuğunuzla ilgili bi sorun yaşadınız mı?

Merhaba. Yıllar önce yazmışşsınız ama bi yazıp şansımı denemek istedim. 7 haftalık gebeyim. İlaç kullanmama rağmen tsh 5 küsür çıktı. Çok endişeliyim..siz nasılsınız, çocuğunuzla ilgili bi sorun yaşadınız mı?
Merhaba yillar sonra :) ilac dozunuz dr kontrolunde arttirilacak.Dert etmeyin.Cocugum saglikla dogdu sukur.Ama biz cabuk dusurduk.

Çok sevindim..teşekkürler içimi rahatlattınız.
Kendini kotu ihtimalleri dusunerek rahat birakma,ilacini da dr kontrolunde arttir bazen cift doz aliniyor yarim doz artiyor yani buna dr karar versin ,devlette sira beklememek icin endokrine ozele gerekirse git dozunu ayarlat.

Dere otu hamileyken kullanilirmi bilemedim ben cok yedim sana ne yapar bilemedim ama haslanmis yumurtama serperdim hep.Dereotu mucize gibi birsey.Ilaci hamilelik.bitince biraktim ama yillardir sinirlarda geziyorum dereotu sayesinde.

Back
X