- 25 Mayıs 2022
- 1.378
- 402
- 53
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Hayır canım bugün normal karından gorebildik şükür. Yolk kesesi ne demek acabaSanırım orada işaretlediği alan yolk kesesi. Tsh için ilaç verir düzenler çözümü var yani. Benim tüp bebek olmasına rağmen kalp atışını 7lerde duyduk. Bugün ki kontrol vajinal ultrason muydu?
Duyarsınız kalp atışını benimde öyle olmuştu benim tsh 6 çıktı bende ilaç kullanıyorum ilacını 1 gün olsun içmemezlik yapma dediler banaArkadaşlar 6+3 teyim bugün ultrasondan gözüktü kese. 10 gün önce vajinal ultrason ile gozukmüştü. Kan tahlili istemişti doktor Tsh (tiroid) yüksek dedi. Bı ilaç yazdı doğuma kadar kullan dedi . Değer 3,64. Çok mu yüksek? Bı sıkıntı olur mu korktum ayrıca henüz kalp atışı da duyamadık 2 hafta sonra çağırdı. Duyar miyiz sizce korkuyorum çok resim ekliyorum.
Yolk bebekten önce oluşuyor, sonra bebek gelişiyor. Üstten mıayenede zor bu haftalarda kalp atışını duymak. Makineler her hastanede çok iyi olmayabiliyor. Telaş etme. Çok endişelenirsen daha iyi bir hastanede yada özelde alttan baktır haftayaHayır canım bugün normal karından gorebildik şükür. Yolk kesesi ne demek acaba
Hadi ya inşallah baslicam bugünDuyarsınız kalp atışını benimde öyle olmuştu benim tsh 6 çıktı bende ilaç kullanıyorum ilacını 1 gün olsun içmemezlik yapma dediler bana
Evet benim şu an normale döndü 2.5 ama 9 ay kullanmam lazımmışHadi ya inşallah baslicam bugün
Senin ilacının adı ne canmEvet benim şu an normale döndü 2.5 ama 9 ay kullanmam lazımmış
LEVOTİRON 25 mgSenin ilacının adı ne canm
Aynii benimkide o kaç ayliksin canmLEVOTİRON 25 mg
Şu an 12+5 her ay kontrole gidecem yükselirse değer ilacı değiştirecek yükselmezse bunu kullanıcamAynii benimkide o kaç ayliksin canm
Meraba kalp atışını duydunuzmu durumunuz benle aynı merak ettimArkadaşlar 6+3 teyim bugün ultrasondan gözüktü kese. 10 gün önce vajinal ultrason ile gozukmüştü. Kan tahlili istemişti doktor Tsh (tiroid) yüksek dedi. Bı ilaç yazdı doğuma kadar kullan dedi . Değer 3,64. Çok mu yüksek? Bı sıkıntı olur mu korktum ayrıca henüz kalp atışı da duyamadık 2 hafta sonra çağırdı. Duyar miyiz sizce korkuyorum çok resim ekliyorum.
Malesef canım kürtaj oldum. İnşallah siz duyarsınız sağlıklı bir bebeğiniz olurMeraba kalp atışını duydunuzmu durumunuz benle aynı merak ettim
yaa cok uzuldum kalp atisi mi olusmadiMalesef canım kürtaj oldum. İnşallah siz duyarsınız sağlıklı bir bebeğiniz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?