Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba aşılamayla gebe kaldım bugün tekrar HCG baktırdım yavaş artmış gibi geldi bana lütfen bakabilir misiniz çok kötüyüm şuan TSH yüksek mi ondan mı oldu scaba dün HCG 98 di bugün 115
bir dahiliye doktoruna danışmanızı öneririm. benimde bu seviyedeydi hamilelik başında hemen ilaç başladılar. iki günde bir kan vererek artışı daha net takip edebilirsiniz bence
bir dahiliye doktoruna danışmanızı öneririm. benimde bu seviyedeydi hamilelik başında hemen ilaç başladılar. iki günde bir kan vererek artışı daha net takip edebilirsiniz bence
ben 7 haftalıkken ilaca başladım ama kadın doğum doktorum direkt dahiliyeye yönlendirdi. önce onun görmesi daha doğru aile hekimi bu konunun uzmanı değil. hamilesiniz sıkıntı yaşamayın
ben 7 haftalıkken ilaca başladım ama kadın doğum doktorum direkt dahiliyeye yönlendirdi. önce onun görmesi daha doğru aile hekimi bu konunun uzmanı değil. hamilesiniz sıkıntı yaşamayın