Tsh yüksek

Fatos1515

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2018
34
6
86
30
Bugun hormon testi icin doktora gittim adetlerim duzensizdi ve tsh 35.5 benim simdi çocuğun olmayacakmi cok üzüldüm ya sabahtan beri agliyorum bu durumda olan varmi acaba nolur yardim edin

Bugun hormon testi icin doktora gittim adetlerim duzensizdi ve tsh 35.5 benim simdi çocuğun olmayacakmi cok üzüldüm ya sabahtan beri agliyorum bu durumda olan varmi acaba nolur yardim edin
Öncelikle geçmiş olsun tiroit tin çok yüksek ama düşmeyecek diye birşey yok rabbim dert vermişse dermanını da vermiş endokrin doktoruna git ilaçlarla kontrol altına al

Bence öncelikle bir dahiliye doktoruna gidin , ya da endokrin doktoruna, devlette direkt endokrine randevu alınamıyor ama özelde alabilirsiniz.
Biz tüp bebeğe başladığımızda tsh i bir ayarda tutmak için ilaç başlatmışlardı, hamile kaldigimda da devam ettim , 3. Aydan sonra tsh im fazla düşük çıktığı için ilacı bıraktık.
Yani demek istediğim düşürmek çok kolay , tek bir günlük hapla düşebiliyor. Yalnız önce doktora görüşmeniz dozunu doktorun belirlemesi lazım.

Sizin tshniz kacti ben zaten annemi yeni kaybettim birde bunu kaldiramam

Canımm çok geçmiş olsunn aynı zamanda t4ne de bakıldı mı o değerin nasıl bu zaten stres gerginlikten de Yükseliyor ya dahiliye yasa endokrin bölümünden hemen randevunuzu alın gidin düzenli ilaç kullanımında düşecektir

Sizin tshniz kacti ben zaten annemi yeni kaybettim birde bunu kaldiramam
Ilk olculenleri hatırlamıyorum, ama hamile kaldıktan sonra ilaç kullandigim için 3,5 çıkmıştı, bir arada 1 cıktı, en son neredeyse 0 cıktı. Ilaç bıraktık.

Ilk olculenleri hatırlamıyorum, ama hamile kaldıktan sonra ilaç kullandigim için 3,5 çıkmıştı, bir arada 1 cıktı, en son neredeyse 0 cıktı. Ilaç bıraktık.
Merhaba benimde bir sorum olacak. 3 nisan TSH değerim. 1,9 du. 13 Nisanda çatlatma iğnesi oldum. Bugün kan verdim gebelik için ama hastane tam kan testi yapmış. Gülermisin Ağlarmısın gerçekten harikalık budur yani. Bugün o kan testinde TSH 4,19 çıktı. Her işte bir hayırda vardır diyelim de gebeliğin ilk dönemlerinde yükselirmi böyle.

Yükselip alçalabiliyor 3 un altında olması gerekiyor sadece gebelik süresince. Bir endokrin doktoruna görünün gebe kaldığınız zaman.

Canım hiç canını sıkma bide bu konuya. başın sağolsun. Stres ve üzüntü de etkilemiştir. Benim doğuştan yok tiroid bezim ömür boyu kullancam ilaç. en son 25 çıkmıştı benimde değerim. Doktor sakın hamile kalma korun 1 ay ilacının dozunu yükselttim kullan gel dedi. 2 gün sonra gidicem sonucu sana söylicem ne kadar düşürüyor ilaç görürsün. Hemen düşüp çıkabilen bir hormon takma kafana. Banada söylediler konuda açtım ben onada bakabilirsin. Takma inan o zaman herşey yolunda gidiyor. Çalışmıyorsan çalış mesela kafanı dağıtırsın o çok iyi geliyor.

Canım sana mesajda yazmıştım benimde 25 çıkmıştı 1 ay düzenli ilaç kullandım bugun sonucumu aldım 2 bucuğu altına düşmüş hemen düşen bi hormon hiç beklemiyordum bu kadar düşeceğini. tedavisi var yani geç kalma hemen git doktora. Umut olur sana diye yazdım üzme canını kuzum. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin herkese

Benim de 5.7 çıktı bugün doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…