Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba.yenidogan bebegim 7 gunlukken alinan kandan tsh si 6.5 cikti.saglik ocagi tekrar topuk kani aldi bir hafta sonra.bugun gelen sonuc 0.4 .normal dediler ama nette yazan bilgilere gore alt deger 0.4.bu konuda fikri bilgisi olan var mi bir endokrin uzmanına gitmeli miyim .yoksa normal mi herşey .
Merhaba benimde bebegimden 7. gununde topuk kani alindi ve sonuc 5.7 cikti ve saglik ocagi ikinci kez cagirdi tekrar kan verdik simdi sonucu bekliyoruz.Benim merak ettigim ilkinde yuksek cikip ikinci testte dusuk cikan var mi bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa acil cevap verebilir mi moralim cok bozuk

(((
Arkadaşım sonucunu gelince yazar misin ne çıkacak saglik ocagi ne cep verecek bi de hangi şehir bizim ankara bakmış referans değerleri için sordum
Tabikide paylasirim cuma yada en gec pazartesi cikar ama hangi sehor olduguna bakmadim sonuc gelince onada bakar yazarim ama muhtemelen ankaradir benimkide
Öncelikle tsh bebek annenin ilk sütünü aldığı dönemde yüksek çıkabiliyor endişe etmeyin. Bizde 2. Kez topuk kanı verdik ama onun sonucu gelene kadar bekleyemezdim doktorumuzu aradim getir test yapalim dedi
Evet kan alınırken bebeğimin canı yandı ama kesin sonuç almış oldum. Sorun yok. Beklemek daha zor gidip test yaptırın içiniz rahat olsun.
Merhabalar benim de kızımdan 5 günlükken alınan kanda t4 normal tsh 11.6 çıktı. Çocuk doktorunun yönlendirmesi ile lab da yeniden sadece tsh değerlerini ölçtürdük .Sonucu aynı gün veriyorlar. -14 günlük bebek- onun sonucu 5.6 çıktı. Çocuk doktoru normal diyor. referans aralığı 1 aylığa kadar 11.00 dedi., bilgisi olan var mı bu konuda? ya da İzmir'de bildiğiniz önerebileceğiniz iyi bir çocuk endokrinolog var mı?