- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Benim tiroid bezimin yarisi ameliyatla alinmisti ondan beri ilac kullaniyordum bir sorun yasamadim. Ve evet degerler baya baya yuksekti benim deAyyy canım benim nasıl mutlu oldum şu an, inşallah inşallah ya, seninde bu kadar yuksekmiydi
Öncelikle geçmiş olsun. Ameliyat olduysanız zaten ilaç kullanıyor olmanız gerekir. O zaman da tsh nasıl 24? Çok daha baskılanmış olmalıydı ilaçlaCanım bendede tiroid kanseri çıktı iki yıl önce ameliyat oldum bizdede ırsi annemde vardı seninki gibi.. Biliyorum illaki düşer ama bu ay klomen kullndmya ondan çok heveslnmştim
Kızlar mrb
Bir yıllık evliyim, çocuk olmadı geçen hafta dr a gittim dr klomen verdi her gün bi tane içtim beş gün boyunca, bugun tekrar gittim sol tarafta sağlıklı bi yumurta görünüyor bugun çatlatma iğnesi yapalım dedi, yaptı.. Ordan çıktıktan sonra tiroid kontrlm vardı onun için başka bi hastaneye gittim tshım 24 çıkmış dr ilacın dozunu arttırdı.. Tsh ın bu kadar yuksek olması gebeliğe engelmi kızlar ben şimdi klomeni boşunamı içmiş oldum
Ben kullanıyrdm zaten 125 ti 150 ye çıkardı ne kadar zamanda düzelirkiEngel olabilir hatta dusuge erken doguma veya bebekte soruna sebep olabiliyor..imkansiz degil tabi benim 8 cikmisti hamile kaldim.senin degerin yuksek doktor ilac basladimi ilac olumsuzluklari ortadan kaldirir
O zMan birde tiroid ultrasonu çektirin nödül oluşmuş olabilir. Bazen bu sebeple ani yükseliş oluyor.Ben zaten kullanıyorum ilacımı 2 yıldır, ömür boyu kullancm onuda biliyorum, altı ay öncesine kadar çok iyydi degerlerim birden böyle yukseldi 150 fazla gelmişti 125e düşürdü dr, durum böyle olunca tekrar 150 dedi, bu kadar yukselmesine dr da şaşırdı, ayda yılda bir unutup içmediğim oluo o da bu kadar etkilemez heralde, bilemedimkiçok moralim bozldu bu ay naslda heveslenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?