TSH yüksekliği olan var mı???

SekerAnnee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
1.987
2.655
133
slm arkadaşalr 1 yıldır hamile kalamadım, doktora gittim testler yaptım TSH ve prolaktin yüksek çıktı, Ama TSH baya yüksek 7.90 normali 4.5 muş galiba tam bilmiyorum.. işte hamileliğinize engel oluyor diye söyledi endokrinci.. onun dışındaki bütün testlerim normal ve çok iyi dedi doktor eşime de bakacağız bakalım bilmiyorum..
İşte sorum şu TSH yüksekliği olup tedaviden sonra hamile kalan arkadaş var mı ne yapmalı nelere dikkat etmeli bir ilaç verdi her sabah 7-7.30 arasında iç dedi..inş şifa olur..

Canım Merhaba
5 yıldır çocuk istiyorum. .
Troid çalışmıyor benim de ts3 Ts4 . .
Doktorun verdiği ilacı kullan. .
Eşin spermiyogram versin. .

Hasimato troidim var tsh yüksek cıkıyor ilaçla 3.5 a düştü yeni gebelik için baslamıstım zaten ilaca 2-2,5 olması gerekiyo gebelik için.

Benimde 4.87ydi haziranda sanirim yeni baktirmadim daha sanırım bu degerde gebelik icin çok

Bide ben varim tsh 6küsur cikti sonra doktorum ilac verdi suan gayet guzel seviyede 1 küsur baska hic bi problemim yok ama gebelikte yok fakat birsey daha söyleye yim benim annem ve ablamdada tsh sorunu var ablamin 3 annemin 4 cocugu var yani baska bi problem yoksa elbet bizede gelecek bebelerimiz

Konu biraz gecmis ama noldu cözüm bulabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…