Çocuk Hastalıkları TSH Yüksekliği

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kocasinaasikk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
31
1
6
30
20 günlük bebeğim var. Doğduktan 5 gün sonra topuk kanı vermek için sağlık ocagna gittik. Dün aradılar bebeğinizin tiroit değerleri yüksek çıktı tekrar gelip kan vermeniz lazım dedi gidip verdik ama çok endişe ediyorum. İnternetten arastirdigimda okuduklarım beni daha çok tedirgin ettı çok üzgünüm sizin başınızdan böyle bişi gectimi

Benim oglumun da yuksekti fakat bizim makat kapali dogdugu icin kolostomisi vardi kalin bagirsak karnina cikarilmisti kakasini torbaya yapiyordu batikonla temizliyorduk batikon tuzlu sanirim o yukseltmisti cok sukur duzeldi batikonu birakinca

Aynı şeyi yaşadım canım. Ben de çok endiselenmiştim birşey çıkmadı çok şükür. Olabiliyormuş böyle durumlar. O zaman ebemiz söylemişti.

20 günlük bebeğim var. Doğduktan 5 gün sonra topuk kanı vermek için sağlık ocagna gittik. Dün aradılar bebeğinizin tiroit değerleri yüksek çıktı tekrar gelip kan vermeniz lazım dedi gidip verdik ama çok endişe ediyorum. İnternetten arastirdigimda okuduklarım beni daha çok tedirgin ettı çok üzgünüm sizin başınızdan böyle bişi gectimi
Canim oncelikle gecmis olsun.yanlis yonlendirmek istemem ama kiziminda ilk 15 gunlukken yuksekti 3 ay icinde dusebilir dedi dr.ki oyle oldu ..eltimde ayni setu tasamis onunda dusmus

Back
X