Tsh yüksekliği

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.754
8.268
398
41
Arkadaşlar merhaba
5 yıllık evliyim 4 yıldır çocuk istiyoruz sebepsiz infertilite Malesef
İlaçlar iğneler 1 aşılama 1 tüp 1 gebelik o da kürtajla sonuçlandı
Yaza tekrar tüp düşünüyorum fakat geçen hafta tsh 3.30 çıktı önceden 1.5 çıkardı benimde moralim bozuldu
Doktorum normal gibi ama troitlere bakılsa iyi olur dedi
Bu değer yüksek mi acaba? Bu tahlilde fsh lh prl e2 falan bakılmadi tek başına anlamı var mi

Kötü değil değerin üst sınır 4,5 zaten senin üst sınıra var daha. Üst sınır aşılmadan ve aralıklarla takip edilip yüksek değer tespit edilmeden pek ilaç vermiyorlar. Ben 6,7 değerle tiroit ilacına başladım. Ultrasonda çektirebilirsin ama birşey çıkacağını sanmam. Haşlanmış yumurta, süt, badem gibi şeyler biraz fazla tüket hemen faydasını görürsün.

Gebelik isteyenler için en ideali 1,5-2 gibi değerlerdir. Çünkü Bebek ilk 10 hafta tiroit hormonu üretemez ve annedekini kullanır. Annedeki zaten yeterli değilse bebekte gelişim bozukluklarına sebep olur. Tüp bebeğe de başlamak istiyorsan değerini düşürmende fayda var. İlaçsız da yediklerine dikkat ederek düşürebilirsin canım. Tez zamanda hamile kalırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…