Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dahiliyeye gidip genel kan istedim ve gebelik planladığımı söyledim doktor da değerimin gebe kalmayı zorlaştıracağını ve gebelikte tshın bebeğin gelişimi için çok önemli olduğunu söyledi, ben kullanmasam olur mu ilacı dediğimde bana böyle cevap verdi bende kullanmaya başladımBenim de doktorum önemli değil dedi benim 3.5 3 arasında gidip geliyor ilaç mı kullanmak lazımmış bunun için acaba
Biraz araştırdım ilaç başlayınca doktor, tsh yüksek olanların düşük yaptığını öğrendim bilmiyorum sadece bundan değildir belkideBen aralıkta düşük yaptım Tsh yüksekliğinden mi oldu ki doktoru değiştireyim o zaman o kadar önemli olduğunu bilmiyordum. Siz iyi yapmışsınız en azından hamilelik boyunca kullanıp bırakırsınız olmazsa bana hiç kullan diyen bile olmadı bir de özel hastane
Gebelikte de kullanılıyor 9 ay o zaman bir zararı yok öyle miBiraz araştırdım ilaç başlayınca doktor, tsh yüksek olanların düşük yaptığını öğrendim bilmiyorum sadece bundan değildir belkide
Tabiki asıl gebelikte tsh çok yükseliyormuş o zamanda ilaç yazıyorlar, bende önlem almak için başladım doktor da ilgili çıktı bebeğin tutunması için beyin gelişimi için tsh değeri çok önemli dedi ilaç başladımGebelikte de kullanılıyor 9 ay o zaman bir zararı yok öyle mi
Bu arada ben de sorunuza cevap verip yardımcı olayım benim 4.5-3 arasında gidip gelir değerlerim aralıkta hamile kaldım ama düşük oldu maalesef onla mı alakalı bilmiyorum ama hamile kalınıyorTabiki asıl gebelikte tsh çok yükseliyormuş o zamanda ilaç yazıyorlar, bende önlem almak için başladım doktor da ilgili çıktı bebeğin tutunması için beyin gelişimi için tsh değeri çok önemli dedi ilaç başladım
Teşekkür ederim cevabınız için inşallah sağlıklı gebeliğiniz olurBu arada ben de sorunuza cevap verip yardımcı olayım benim 4.5-3 arasında gidip gelir değerlerim aralıkta hamile kaldım ama düşük oldu maalesef onla mı alakalı bilmiyorum ama hamile kalınıyor
Teşekkür ederim, biraz stresliyim belki ondan yükseliyordur ama demekki hamileliğe engel değilvar ben 5.2 oldugumu ogrendigim ay hamile kaldim. dusuk dozda bir ilaca basladim, 1 hafta icinde adet gunumdu, adet olmadim.
ilaci duzenli kullaninca bir ayda 2.5 cikti. tsh bu oynar durur, hic strese girme. daha da artarsa zaten ilac yazar doktorun
Peki Tsh ın çok düşük olması da sıkıntılı birsey mi biliyor musunuz? 0.952 li bişi benimkivar ben 5.2 oldugumu ogrendigim ay hamile kaldim. dusuk dozda bir ilaca basladim, 1 hafta icinde adet gunumdu, adet olmadim.
ilaci duzenli kullaninca bir ayda 2.5 cikti. tsh bu oynar durur, hic strese girme. daha da artarsa zaten ilac yazar doktorun
Hamile kalmak için 2-2,5 arası olmasını istiyor doktorlar yani bu aralıkta olmalı diye biliyorumPeki Tsh ın çok düşük olması da sıkıntılı birsey mi biliyor musunuz? 0.952 li bişi benimki
stresten zararli birsey yok. ne yap et kendini sakinlestirmenin bir yolunu bul benceTeşekkür ederim, biraz stresliyim belki ondan yükseliyordur ama demekki hamileliğe engel değil
hic bilmiyorum valla. sonuclarini gosterdigim doktor birsey dedi mi?Peki Tsh ın çok düşük olması da sıkıntılı birsey mi biliyor musunuz? 0.952 li bişi benimki
Yok hayır demedi, doktorların ağzından kerpetenle laf alıyoruz zaten ya devlettekilerinstresten zararli birsey yok. ne yap et kendini sakinlestirmenin bir yolunu bul bence
hic bilmiyorum valla. sonuclarini gosterdigim doktor birsey dedi mi?
Yani benim bu değerimi 2 ye çıkarmak gerekiyor o zamanHamile kalmak için 2-2,5 arası olmasını istiyor doktorlar yani bu aralıkta olmalı diye biliyorum
Benim de 0.888 çok düşük değil referans aralığında alt değer. Doktor gayet iyi bir değer dedi bana. Şuan hamileliğimi yeni öğrendim beta takibi yapıyorum.Peki Tsh ın çok düşük olması da sıkıntılı birsey mi biliyor musunuz? 0.952 li bişi benimki
Aiyy çok güzel ya bu ay bana da nasip olur inşallah, hayırlı olsun güzellikle sürsün inşallahBenim de 0.888 çok düşük değil referans aralığında alt değer. Doktor gayet iyi bir değer dedi bana. Şuan hamileliğimi yeni öğrendim beta takibi yapıyorum.
Tez zamanda haberini alırsınız inşallah değeriniz gayet iyi kafaya takmayın doktorunuza danışın. Teşekkür ederimAiyy çok güzel ya bu ay bana da nasip olur inşallah, hayırlı olsun güzellikle sürsün inşallah