• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ttnet taahhüt bitişi

Bitter_girl

Ben, yine sana. Ben, hâlâ sana.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
383
13.407
188
Kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim. Ttnet 2 yıllık sözleşmem bitti müşteri hizmetlerini aradım abonelik iptali için. İptal bedeli 50 TL yansıyacak dedi ben onaylamış oldum. Daha sonra sanırım böyle bi ücret alınmıyormuş bu konuda bilgisi olan başına bu durum gelen var mı taahhütüm bitmiş görünüyor şu an. Teşekkür ederim şimdiden .( müdürlüğe dilekçe vermek için gideceğim bu durumu belirteceğim. Sizlere de sormak istedim )

Yok öyle bir şey ya. Ttnet yolunacak kaz aradığı için böyle oluyor ne yazık ki, profesyonel bir şirlet değiller. Onlardan önce davranıp genel müdürlükten siz kapattırın bence.

Öncelikle Allah kolaylık versin.
TTnet ile 1 sene öncesinde yaklaşık 2 ay süren savaşım oldu ve galibi ben oldum. Resmen modern haramiye dönmüşler.
Asla kabul etmeyin, gerekirse cazgırlık yapın. Bunların bir üst kurul gibi bir şeyleri var oraya şikayet dilekçesi verin (internetten veriliyor) şikayet sitesine şikayet edin. Yani elinizden geleni ardınıza koymayın.

Sağolun kızlar aynen gerekirse mahkemeye gideceğim.

merhaba, gününü mü geçirdiğiniz için istiyorlar acaba? tam bitişin son haftası dilekçe vermek gerekiyormuş.

Neden 50 tl ücret istemişler aradınız mı tekrar. Öğrenmek için

İptal bedeli dediler o sırada da kapı filan çalmıştı tekrar aramadım müdürlüğe gideceğim 4 gün filan olmuş biteli taahhüt

Telefondan iptal edilmiyo ki aslında, ıslak imza istiyolar. Bir de ikna süreci var

Bende iptal aşamasındaym ben farklı bir sirketten alıyorum fakat böyle bir teklif gelmedi bana. Zaten böyle bir bedel de olmamalı. Önce dondurma işlemi yaptırdım ki iptal sürecine kadar fatura yazmasn simdi de dilekce ile uğraşıyorum. Müdürlüğü arayın ya da dilekçe vermeye gittiğinizde konuşun. Sozleme bitmis neyin bedeli ?!?!?

Telefondan iptal edilmiyo ki aslında, ıslak imza istiyolar. Bir de ikna süreci var
Önce telden işlem başlatıyoelar daha sonra müdürlüğe gidip imza atılıyor ben de müdürlükte konuşacağım bakalım

Ttnet bas belasi. Biz de zamanında kapatamadik bir turlu. Israrla kapatmadilar. En son kapatmak yerine dondurmuslardi 3 aylik biz kapandi sanarken 3 ay sonra yine datura gelmeye baslayinca anladık. Tabi o anlayana kadar gecen 2 aylik surede fatura islettiler yine. Artik her aradıklarında sadece ttnetten biktik kapatmak istiyorum diyorduk sadece

Belki de son çıkacak olan faturanızdır. Bende farklı bir firmanın iptal biriminde 4,5 yıl çalıştım taahhüt bitiminde cayma bedeli çıkmaz son fatura söylenmiş olabilir. Tekrar arayıp öğrenin bence

Kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim. Ttnet 2 yıllık sözleşmem bitti müşteri hizmetlerini aradım abonelik iptali için. İptal bedeli 50 TL yansıyacak dedi ben onaylamış oldum. Daha sonra sanırım böyle bi ücret alınmıyormuş bu konuda bilgisi olan başına bu durum gelen var mı taahhütüm bitmiş görünüyor şu an. Teşekkür ederim şimdiden .( müdürlüğe dilekçe vermek için gideceğim bu durumu belirteceğim. Sizlere de sormak istedim )

bir bayisine sorsan canım daha detaylı net bilgi verirler

Hepinize cevapları için teşekkür ederim kızlar. İnşallah halledip kurtulurum ttnetten :)

Back
X