Tu_met'in Pirinç Lapası Listesi

tu_met

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
1.306
96
358
Diğer
kızlar ben pirinç diyeti yaptım 1 haftada 3 kilo verdim...
aslında internette yazana göre 3 günde 3 kilo veriliyomuş ama orda yazanları harfiyen uygulayamayacağımı bildiğim için az çok kalori hesabı yaparak kendim yaptım ve 3günde değilde 1 haftada 3 kilo verdim...
1.gün şunlar 2. gün bunlar falan diye diyet yapamıyorum ben bi kalıba sokulmuş gibi hissediyorum kendimi ve bi bakmışım diyet miyet kalmamış...

ben şöyle yaptım...

prinç lapasını hepimiz biliyoruzdur zaten... ben sabah 1 dilim kepek ekmeğiyle 1 dilim yağsız peynir ve istediğim kadar salatalık yedim sabah kahvaltılarım hemen hemen hergün böle oldu arada yumurtada haşlayıp yedim
öğlen ve aksam 1er çay bardagı pirinç lapası yedim. tuzu çok az kullandım. tuzu çok sewen biri olarak en çok zorlandığım bu oldu aslında ama pirinç lapasını tabağa aldıktan sonra üzerine 2 kaşık yoğur döküyorum o zaman daha güzel oluyo gibi geliyo bana (yani benm için böyle) bazen öğlenleri lapa yapmadım yerine haşlanmış tavuk yedim ama malesef tuzsuz tavuk yiyemediğim için ona tuz kattım:) aralardada yine açlık hissettikçe meyve yedim ve günde en az5 bardak şekersiz yeşil çay içtim canım istedikçe diyet yoğut yedim...
bende yemek yemeyi seven biriyim ve bu şekilde kendimi hiç aç hissetmedim. pirinç gerçekten doyurucu ve tok tutuyo (tabiki yağsız ve tuzsuz olması önemli:))

hiç unutmuyorum. geçen sene bende denedim bu diyeti. Allahımmm o 3 gün geçsin diye. saat hesabı yapıyodum resmen:27: hatta son günü heyeandan uyuyamadım bile. sabah magnum yicem diye. sabaha kadar oturdum yedim magnumu öle yattım:27::9:

tebrikler canım iyi vermişsin 1 haftada.:46:
pirincin yanında sebze haşlama veya salatada yiyenlerde var.
bende yarın yapmayı düşünüyorum.inşallah başarırım.:42:
devam ediyormusun pekii canım

tebrikler canım iyi vermişsin 1 haftada.:46:
pirincin yanında sebze haşlama veya salatada yiyenlerde var.
bende yarın yapmayı düşünüyorum.inşallah başarırım.:42:
devam ediyormusun pekii canım

yapmayı düşünüyosan hiç durma başla tatlım hiç aç bırakmayan bi diyet :42:
ben bıraktım ama emin ol geçerli bi sebebim vardı bi kaç güne tekrar başlıcam :46:
benm boyum 175 kilom da 75ti suan 72 ye düştüm ve 62-63e düşene kadar yapmak istiyorum... bu aralar çok kilo aldığımın farkındaydımda tartılınca anladım ve hemen başladım işte...

kızlar ben pirinç diyeti yaptım 1 haftada 3 kilo verdim...
aslında internette yazana göre 3 günde 3 kilo veriliyomuş ama orda yazanları harfiyen uygulayamayacağımı bildiğim için az çok kalori hesabı yaparak kendim yaptım ve 3günde değilde 1 haftada 3 kilo verdim...
1.gün şunlar 2. gün bunlar falan diye diyet yapamıyorum ben bi kalıba sokulmuş gibi hissediyorum kendimi ve bi bakmışım diyet miyet kalmamış...

ben şöyle yaptım...

prinç lapasını hepimiz biliyoruzdur zaten... ben sabah 1 dilim kepek ekmeğiyle 1 dilim yağsız peynir ve istediğim kadar salatalık yedim sabah kahvaltılarım hemen hemen hergün böle oldu arada yumurtada haşlayıp yedim
öğlen ve aksam 1er çay bardagı pirinç lapası yedim. tuzu çok az kullandım. tuzu çok sewen biri olarak en çok zorlandığım bu oldu aslında ama pirinç lapasını tabağa aldıktan sonra üzerine 2 kaşık yoğur döküyorum o zaman daha güzel oluyo gibi geliyo bana (yani benm için böyle) bazen öğlenleri lapa yapmadım yerine haşlanmış tavuk yedim ama malesef tuzsuz tavuk yiyemediğim için ona tuz kattım:) aralardada yine açlık hissettikçe meyve yedim ve günde en az5 bardak şekersiz yeşil çay içtim canım istedikçe diyet yoğut yedim...
bende yemek yemeyi seven biriyim ve bu şekilde kendimi hiç aç hissetmedim. pirinç gerçekten doyurucu ve tok tutuyo (tabiki yağsız ve tuzsuz olması önemli:))

kızlar merhaba bende pirinç lapası diyeti diye duyunca şok oldum hemen deneme karar verdim yaptığım araştırmalar sonucunda lif olarak çok yüksek bir besin ve kalorisi düşük bir beslenme cennet gibi geldi bana eğer daha fazla devam etme şansım olsaydı yapardım baya uzun süre ama 3 gün yapılması tavsiye edilmiş ondan 3 günde 2,5 kilo verdim ama hiç zorlanmadım baharatla çok zevkli oluyor yemesi kızlar

Benim de vermem gereken 5-6 kilom kaldı..Önce senin beslenme şeklini deneyeceğim..Sonra da tavuk ve salatalı diyet var bir haftada onu deneyeceğim..İnşallah istediğim kiloya artık gelirim..

Yada diyorum ki iki gün bu şekilde besleneyim,iki gün tavuk ve salatalı,iki günde 6 günde 4 kilo diye bir arkadaşa liste vermiş onu yapayım diyorum..Bir günde normal..En azından bunalmam..

Benim de vermem gereken 5-6 kilom kaldı..Önce senin beslenme şeklini deneyeceğim..Sonra da tavuk ve salatalı diyet var bir haftada onu deneyeceğim..İnşallah istediğim kiloya artık gelirim..
canim pirinç lapasi yapmak çok keyifli arada iki haftada bir yapiyorum dinlenme arinma lif vucud aliyor üç gün yada iki gün yap baharatla yada domates doğra tavuk salatali diyette güzelmiş protein ağirlikli ama sporuda ihmal etme tamam mi inşallah artik gülücek yüzümüz

Bu gün başladım..58.6 kg ile başladım..

Şimdiye kadar

7 tane kiraz

1 çay bardağı haşlanmış pirinç
( yarısını yiyebildim çok geldi )

Şekersiz çay

Domates,salatalık,dereotu

Üç kaşık yoğurt

Küçük dilim karpuz..

Kalan pirinç lapası

domates

salatalık

iki kayısı üç kiraz

iki bardak yeşil çay,kiraz sapı,fesleğen çayı

3 litre su

Ama saat dokuzdan itibaren kendimi halsiz hissetmeye başladım..15 aylık bebeğimde var ve emiyor..O yüzden sanırım..Bakalım yarın sabah kaç kg olacağım..Açlık olarak insanı hiç yormuyor..Ben bir bardak çay bardağı pirinçle tokum..

arkadaşlar ben 18 yaşındayım 72 kiloyum boyum 1.65 bu diyeti yapmak istiyorum.benim için sağlıklı olur mu sizce çünkü ben biraz az yesem hemen başım dönmeye başlıyor sizce yapmalıyım.yardımcı olur musunuz..:5:

arkadaşlar ben 18 yaşındayım 72 kiloyum boyum 1.65 bu diyeti yapmak istiyorum.benim için sağlıklı olur mu sizce çünkü ben biraz az yesem hemen başım dönmeye başlıyor sizce yapmalıyım.yardımcı olur musunuz..:5:[/Q diyeti yapmadan önce insülin direncini ölçtürmelisin bence.

Back
X