Tuaf ilişkiler..

An'i ya$amak güzeldir ama.. bu gibi $eylerde $eytana uymamak gerekir..:1ninca: bilinci yapmi$sin sen her$eyi nekadar ho$laniyorum ediyorum desende hani .duygularima yenik dü$tüm gibi anlatmissin ama birazcik hakim olman gerekirdi cnm kendine.. :olmaz:
sevgilisi olmasa neyse dicem yine ama arada ücüncü $ahislar olunca i$ degisiyor ve olumlu bir yorum yapilamiyor maalesef..:sm_confused:

aman ya bu yeni gençlik te hiç düşünmeden hareket ediyor birine en ufak bi ilgi duysa hemen bunu ilişki olarak görüyo heralde.hepimizin zamanında platonik olarak beğendiği biri mutlaka olmuştur ama hemen gidip 'ben senden hoşlanıyorum'mu demek lazım.heryeş çok basitleştiriliyor bu kadar kolaymı birini aşık ol herşeyi yaşa!,onu bırak başkasına ilgi duy, bu böyl enereye kadar devam ederki.:olmaz:benneyaptımki

şuanda sadece kendini düşün sadece kendini.kendini engelleyememişsen demekki istemişsin zaten kendinde dedin.neden kendine sürekli pişmanım deyip duruyorsun.biliyorum bu tür şeyler çok ahlaksız görünüyor ondan bunu çok tasa edip düşünüyorsun.sen bu durumdan KENDıNı iyi hissettiysen takmayacaksın kafana zira karşındaki insanda böyle düşündüğünden çok rahat.bu tür insanlar kendilerini düşündükleri için.hııı bundan sonra ne yapacagına gelirsek eğer.ben olsam çok rahat davranırdım korkusuzca,onun yüzüne gülümseyerek çok küstahça ve onu küçümseyerek bakardım.o zaman o karşındaki insan bu yaşadıklarını bir daha gözden geçirecek belki ,ki genelde hep böyle olur:).bu sefer o senin yanına gelip diyoloğ kurmaya çalışacak.bu seferde sen, onun sana yapmış oldugunu ona yapacaksın.alsanaalsanasmileyalnız şunu unuttma sen sadece kendini düşün; sakın üzülm,e etrafındaki insanlar ve baskılar seni her an üzüyorlar ama nedense hiç mutlu etmiyor öyleyse sende böyle şeyleri kafana takmayacaksın. neyse çok konuştum.bunlar benim fikirlerimdi sadece arkadaşım:D

olayı pek anlamadım ama burdaki herkes gereken cevabı vermiş sanırım..
benim söyleyeceğim başka bişey: o "hayla" dediğin var ya, onun aslı "hala"
"tuaf" dediğin de "tuhaf" oluyor..
kusura bakma, yazma ihtiyacı hissettim...

ya arkadasim sana ne desem bilemiyorum :umursamaz:
önce sevgilimle kavga edince söyledim ondan hoslandigimi diyosun sonrada hayir ayrildiktan sonra diyosun
biseyler yasiyosun hoslandigin cocukla iyi hos güzelde, hoslandigin cocugun sevgilisi var ya
bilmem farkinda misin ama ikinci kadin oluyosun sen bu durumda
hoslandigin cocukla sevgilisini aldatiyosunuz
sen onun yaninda olmadigin her dakika her saniye acaba simdi sevgilisiyle mi acaba napiyolar diye düsünmeye razi misin?
gururuna yedirebilcek misin baskasini öpmesine dokunmasina ki zaten o sevgilisini aldatiyo senle
senide baskasiyla hayde hayde aldatir :umursamaz:

her ne sebepten olursa olsun cok yanlis bise yapiyosun
sen simdi desenki hayir olmaz artik sevgilin var ayril
oda ayrildim der senle olmak icin
güvenme bence o cocuga
üzülen sen olursun sonra
baksana daha ilk zamanlarda bile kendini bu kadar kötü hissediyosan bide is daha ilerleyince düsünemiyorum bile halini

Son düzenleme:
Ah cnm benim neden kullandırıyosun ki sen kendini
Sevgilisi varsa yol alsın bi zahmet
nokta koymakla en doğrusunu yapmışsın afferin..

çocuk sana geyet açık belli etmiş niyetini sevgilisi olduğunu saklamamış hodri meydan demiş sen de meydana çıkmışsın bu açıdan çocuk dürüstmüşalkisalkisalkis ama şerefsizmiş kötükedihüso

Back
X