Tuafim

Ayri ulkede yasiyoruz, bilmiyorum iste bugun oturdum dusundum ha varmis ha yokmus gibi. Cok rahatim
Yani. O bana askerde gundelik yazio, ben hala bsy yazmadim. Ailemi ara arada dedi aramadim daha. Canim istemiyor bsy.
Bu rahatligim beni rahatsiz etmeye basladi artik.. Niye boyleyim anlamiyorum

iyimser yaklasalım, sogumadın;
onceden nerde ne yapıyor merakıyla ararken simdi tek gorecegi dişinin sinek ve kuşlardan ibaret oldugunu bildiginiz,
ve orada arkadaslarıyla dagıtamayacagını, internet uzerinden bile birsey yapamayacagını dusundugunuz icin ilişkiyi garanti goruyor olabilir misin? bu da rahatlıga salmanıza neden olmustur, evlenen erkeklerin tavrı gibi. (?)

Hayir 3 aydir gorusmedik, zorluklardan yoruldum galiba. Ailem cok zor , sevgilim zor. Kostur kostur nereye. Mutlu degilim artik bsyden beklentim kalmadi galiba kimseden. Ayrilmam mi gerekir en iyisi ondan.. Ailemide sildim kafamdan.

Bu aralari en yakin arkadasimi bile sildim kafamdan.

Bana noluyor bilmiyorm

Kendime yeterim gibimsi dusunuyorum

Beni herzm zoru buluyor, hayatimda kimse olmazsa belki dha mutlu olurum. Maddi olarak guclu olsam elimde olsa evden bile cikip giderim.
Beni uzmeye kimsenin hakki yok diye dusunuyorum artik.. Cok uzuldum yeter :(

Sevgilimde cok zor biriydi, sayemde biraz yola geldi. Hep milleti yola getirmekle mesgulum sanki

bunları birebir yaşadım biliyor musun?
simdi anladım seni. olay sogumak degil, jeton düşmesi.
onceden kavganın oakdar icindeydin ki... hem de merak duygusu tümüyle koyvermeni engelliyordu biraz sanırım.
ama simdi sakince dusunme fırsatı yakaladın, olay duygularından ziyade yorulma hissi.
kendi duygularımla benzerlik kurup seni hissetmedigin seylere inandırma ihtimalim uzerine cok anlatmak istemiyorum ama şunu soyleyeyim geciyor canım.
ben herkesi her seyi karsıma aldım. ve sadece arayanlarla gorustum. kimseye küsmedim hala gorusüyorum ama koşturmuyorum hicbir sey icin artık. ve o kadar rahatladım ki... bunu sevgilime de soyledim şu huyların ya degisir ya da ben giderim...
o da saolsun buyuk bir evrim gecirdi nerdeyse... rol mu yapıyor bilmiyorum tabi.

bence olayı sevgiline odaklama. genel olarak dusun. bu arada bu duygularının kaynagının depresyon vb olmadıgından eminsin degil mi?
yani oyleyse durum daha farklı, benimki oyle degildi cunku.

Sevgilimin bana verdigi ilgi cok sonsuz, prenses gibi hisetiren biri.
Sadece kafama takilan seyler var onun bazi davranislari dogru dgl.

Ve acaba diyorum ilerde evlenince ulkemi degistirmekle degermi onun icin diye soruyorum.

Evlilikte biliyorum canim cicimle olmuyor. Herseyin bir siniri var.
Belki yasim gectikce dahada mantigimi kulaniyorum 24ume giriyorum bir kac ay sonra.
Yada fazlasiyla yoruldum.
Cok guclu biriyim bunu biliyorum herkes biliyor. Ailemle yasadiklarim cok zordu.
Insanlari dahada kolay silebiliyorum artik kafamda kalbim agrimadan uzulmeden. Ailemide fazlasiyla sevmiyorum artik.

Suan sevgilimle detaile girmek istiyorum, bazi zamanlar oluyor insanlarin hormonlari yukseliyor bu cok dogal biliyorum. O erkek sonucta fazla kaynasma surmemeliydi belkide benim sucum. Bir noktaya geldi kendini tatmin etti yanimda.

Erkek milleti boyle iste, cok mikrop
Insanlar. Sucu kendimdede buluyorum ama bunu yapmamaliydi diyorum.
Onunla bu yuzden devam etmekle cok kararsizim. Evlencegim erkek bumu acaba?

sevgilimin bana verdigi ilgi cok sonsuz, prenses gibi hisetiren biri.
Sadece kafama takilan seyler var onun bazi davranislari dogru dgl.

Ve acaba diyorum ilerde evlenince ulkemi degistirmekle degermi onun icin diye soruyorum.

Evlilikte biliyorum canim cicimle olmuyor. Herseyin bir siniri var.
Belki yasim gectikce dahada mantigimi kulaniyorum 24ume giriyorum bir kac ay sonra.
Yada fazlasiyla yoruldum.
Cok guclu biriyim bunu biliyorum herkes biliyor. Ailemle yasadiklarim cok zordu.
ınsanlari dahada kolay silebiliyorum artik kafamda kalbim agrimadan uzulmeden. Ailemide fazlasiyla sevmiyorum artik.

Suan sevgilimle detaile girmek istiyorum, bazi zamanlar oluyor insanlarin hormonlari yukseliyor bu cok dogal biliyorum. O erkek sonucta fazla kaynasma surmemeliydi belkide benim sucum. Bir noktaya geldi kendini tatmin etti yanimda.

Erkek milleti boyle iste, cok mikrop
ınsanlar. Sucu kendimdede buluyorum ama bunu yapmamaliydi diyorum.
Onunla bu yuzden devam etmekle cok kararsizim. Evlencegim erkek bumu acaba?

sen sevmiyorsun ve artık sıkılmışssın ayrılmalımıyım diye soran biri %90 ayrılmalı ve bence sende biraz topla kafanı

Bana çok tuhaf gelmedi.
Eşim askere gittiğinde, o zaman sevgilimdi, hiç özlemden ölüp bitmedim, telefon başında beklemedim.
Özledim, ama hiç ağlamadım, aynen böyle arada garip bir duyguda kaldım, hiç yoğun bir şey hissetmedim.
Hatta biraz kafamı dinledim, evlilikle ilgili çatışmaya ara vermiştik çünkü.

Siz zaten uzakmışsınız, sizin için değişen bir şey olmamış zaten.

Back
X