tüb bebek ilaçları

esmeralda3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
4
0
36
İstanbul
slm arkadaşlar öncelikle ALLAH bebek bekleyen tüm arkadaşlara tez zamanda nasip etsin temennisinde bulunarak konuya geçiyorum arkadaş lar elimdekendi şahsımıza ait hiç kullanılmamış Tüp Bebek İlaçları bulunmaktadır ihtiyacı olan arkaşlara bilgi verilecektir şimdi aklınzza belki soru işaeti gelicektir siz neden kullanmadınız diye arkadaşlar bizde tüb bebek aşamasına gelmiştik ve ilaçlarımızı almıştık ve tam tedaviye 1 hafta kala müjdeli haberi aldık normal yoldan hamilelik oluştu netiçesinde ilaçları hiç kullanmadık arkadaşlar ialçların eczane stış fiyatı 2.300 tl dir ama uygun fiyata verileçektir şimdiden alan arkaşlara hayırlı ve uğurlu olsun onlarda şans getirsin rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu cetrotide 0.25mg 7 flakor puregon 300 iü 0.36ml 7 adet pregnyl 5000 iü ilaç isimleri bunlardır ilaçların son kullanma tarihleri puregon 07-07-2013- pregnyl-11-112013 cetrotide-09-09/2012,dir ilgilenen arkadaşlara duyrulur iletişim umut31-@hotmail.com

Son düzenleme:
bende önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağım
evet ilaçlar eczanelerde çok pahalı tedavi olacağım merkez ilaçların kendilerinden olursa 1200 civarında tutacağını söyledi dışardan alırsanız daha pahalıyo mal olur dedii
ben bu arada bi ilaç sitesi buldum internetten araştırdım ve bu ilaçları çok uygun fiyatlar çıkardıı sitenin adı formacep.com siz ne kadara verebilirsiniz ilaçları

evet ilaçlar eczanelerde çok pahalı tedavi olacağım merkez ilaçların kendilerinden olursa 1200 civarında tutacağını söyledi dışardan alırsanız daha pahalıyo mal olur dedii
ben bu arada bi ilaç sitesi buldum internetten araştırdım ve bu ilaçları çok uygun fiyatlar çıkardıı sitenin adı formacep.com siz ne kadara verebilirsiniz ilaçları

canım buraya üye olmak nasıl oluyor ben birşey anlamadım??? nasıl alışveriş yapacağız buradan?

öncelikle hayırlı olur inşlah rabbim sizlerede evlat duygusunu yaşatır ilaç fiatların gelince bende 1ooo tl hiç kullanılmaış ilaçlar konuda yazdığım gibi tüb bebek yaptırmamza 1 hafta kala normal hamilelik oluştu eğer ilgilenirseniz yazdığım yerden umut3@hotmail.com veya 05552145265 cep nodan ulaşabilirsiniz tşk

öncelikle hayırlı olur inşlah rabbim sizlerede evlat duygusunu yaşatır ilaç fiatların gelince bende 1ooo tl hiç kullanılmaış ilaçlar konuda yazdığım gibi tüb bebek yaptırmamza 1 hafta kala normal hamilelik oluştu eğer ilgilenirseniz yazdığım yerden umut31-@hotmail.com veya 05552145265 cep nodan ulaşabilirsiniz tşk

merhaba canım ben bu siteye baktım sanırım sadece dr ve eczanelere veriyorlar.benmi yanlış anladım.sen aldınmı?eğer öyleyse fiyatları uygun evet.

Back
X