Acil tüp bebek ilaçlarımı satıyorum.

hkom

Can veren El-Muhyi,bizi duy,bebeklerimize kavuştur
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
590
656
Merhaba arkadaşlar,
Ben tüp bebek ile hamileyim şuan. Binlerce defa şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese istediği zaman hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Benim tedaviden kalan ilaçlarım var. Bunları ihtiyaç sahipleriyle buluşturmak istiyorum. Bazı ilaçlar azıcık kullanmak üzere mecburen 1 kutu alınıyor. Bazıları bir kutu alınıyor yetmmiyor malum azıcık birşey için bir kutu daha alınmak zorunda kalınıyor. Bu yollardan geçenler bilir ki çok da maliyetli ilaçlar malesef. Ben de kalanları daha uygun fiyata vermek istiyorum. Kesinlikle hepsini uygun koşullarda sakladığıma emin olabilirsiniz. Kendim bir sonraki tedavide kullanırım diye soğuk zicir olanları dolapta diğerlerini serin güneş görmeyen bir çekmecede sakladım. Elimde kalanları ve ne kadar kaldığını yazıyorum soğuk zincir olanları İstanbuldan birilerine vermeliyim çünkü buza sarıp vereceğim. dolapta saklıyoruz malum. Elden vermeliyim. Birkaç gün içinde istanbuldakiler için hemen acil vermeliyim. Çünkü yaklaşık 2 ay şehir dışında olacağım. Pazaresi ya da salıya kadar yazın lütfen.

Puregon 900 den iki tane azar azar kalan tüplerde toplam yaklaşık 500ml var. Bir tüpte 1230ml var zaten ve fiyatı 600tl civarinda.Ben 500ml için 100tl düşünüyorum.
Gonapeptyl içinde 5 tane iğne kaldı. Bir kutuda zaten 7 tane var . bir kutu fiyatı 80tl civarında. Ben 5 tanesini 40 tl ye vereceğim.
Neupogen kutuda 5 tane iğne var. Benim elimde 2 tane kalmış. Kutu fiyatı 450tl ama ben 2hazır enjeksiyon için 100tl düşünüyorum. Etrafınızda varsa ihtiyacı olan mutlaka bana ulaşsın ki birkaç güne tatile gitmeden vereuim. Bu yazdiklarimi hep dolapta sakladım. Yine buz ile birlikte elden vereyim ki bozulmasin.

Bir de soğuk zincir olmayan dolapta saklanmayan ilaçlarım var. Bunları kargo size ait olacak şekilde şehir dışına gönderebilirim.
Menogon 75 IU. Kutusunda 5tane olan bir ilaç. Bende 3 tane kalmış. Kutu fiyatı 130 civarında ben 3 tanesini 50 tl ye vereceğim. Bir de çok az kalmış dibinde lucrin isteyen varsa ücretsiz vereceğim. Ama çok az kalmış.. 3-4gün yeter ancak.