tubbb un diyet günlüğü

tasarimcibayan

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
4.797
4.856
selam fıstıklar:KK68:
yaz gelmeden ben de hemen günlüğümü açayım dedim. aslında dikkat ediyorum ama 3 haftadır sabitledi kilom..
1.68 boya 57.5 kiloyum zaman sıkıntısı yapmıyorum ama en azından 54 olsam süper olur. ben de burda günlük yediklerimi paylaşayım :eek:
bu arada kilomu bel ve göbekten alıyorum. tıpkı armut gibiyim:mad::mad::mad::mad::mad:

şimdilik yaptıklarım iş çıkışında 5 km tempolu yürümek yediklerime dikkat etmek..
masabaşı çalıştığım için gün içinde fırsatım hiç olmuyor. bugun squata başlayacağım bir de:21:
sizinde 3 - 5 kilo vermelik önerilerinizi alırım hatunlar:KK50::KK8::KK8:

selam fıstıklar:KK68:
yaz gelmeden ben de hemen günlüğümü açayım dedim. aslında dikkat ediyorum ama 3 haftadır sabitledi kilom..
1.68 boya 57.5 kiloyum zaman sıkıntısı yapmıyorum ama en azından 54 olsam süper olur. ben de burda günlük yediklerimi paylaşayım :eek:
bu arada kilomu bel ve göbekten alıyorum. tıpkı armut gibiyim:mad::mad::mad::mad::mad:

şimdilik yaptıklarım iş çıkışında 5 km tempolu yürümek yediklerime dikkat etmek..
masabaşı çalıştığım için gün içinde fırsatım hiç olmuyor. bugun squata başlayacağım bir de:21:
sizinde 3 - 5 kilo vermelik önerilerinizi alırım hatunlar:KK50::KK8::KK8:

hayırlı olsun günlüğünüz hoşgeldinizzz ideal kilonuzdasınız zaten bu yüzden hedefinize ulaşmanız uzun zaman alacaktır şimdiden başarılar diliyorummm :KK15::KK15:

göbüş ve bel kısmında kilo alıyorsanız elma tiplisinizdir armut basen kalça kısmına alıyor bu arada :KK15::KK15:

hayırlı olsun günlüğünüz hoşgeldinizzz ideal kilonuzdasınız zaten bu yüzden hedefinize ulaşmanız uzun zaman alacaktır şimdiden başarılar diliyorummm :KK15::KK15:

göbüş ve bel kısmında kilo alıyorsanız elma tiplisinizdir armut basen kalça kısmına alıyor bu arada :KK15::KK15:
:KK23::KK23: o zaman elmamıyım şimdi ben:-)
yorumunuz için teşekkürler. gerçekten öyle hiç kilo veremiyorum:mad::mad::mad: 3 haftadır çook sağlıklı beslendiğim halde.. yorum için teşekkür ederim:KK60:

selam günlük
dün akşamdan devam edeyim
eeve gidince
taze fasülye salata ve yogurt yedim:KK76:

sabah ise tost limonlu domates yedim ara öğün olarak biraz peynir ve kepekli ekmek yedim
:KK31::KK31: iyi gidiyorum kaçamaksız:KK54:

sevgili günlük her gün aynı şeyleri yediğim için sıkılmaya başladım:KK48:
dün yağsız kıyma alıp 2 haftalık köfte hazırladım :KK76:
öğlenleri sebze akşamları ise bu köfteleri yiyeceğim tahminimce 1 ay içinde 55 olurum:21::21::21:

X