- 13 Haziran 2023
- 1.396
- 1.283
-
- Konu Sahibi kediannesi13
O doktorlar haricinde kesinlikle prof. Dr cem celik oneririm.. burdan bi arkadasa onerdim onunda tuttu cok sukur embriyolari 5. Gune gitmiyodu.Herkese merhaba arkadaşlar tubbebek yaptırmayı düşünüyorum doktor arayışına girdim. iki doktor arasında kararsızım Aret kamar yada serdar koç bu doktorlarda tubbebek yaptıran varmı? Olumlu olumsuz fikirlerinize ihtiyacım var. Başka doktor tavsiyesi olanlar varsa tavsiyelere açığım.2 buçuk yıldır evliyim hiç hamile kalmadım aşılama yaptırdım o da tutmadı . Eşimle ikimizde de görünürde bir sorun yok herşey normal.Çok genc değilim bu arada 35 yaş üstüyum belkide ondan olmuyor aklıma başka bir şey gelmiyor.
Tşk ederimO doktorlar haricinde kesinlikle prof. Dr cem celik oneririm.. burdan bi arkadasa onerdim onunda tuttu cok sukur embriyolari 5. Gune gitmiyodu.
Avrupa yakasinda bruksel tup bebek merkezinde. Bahcecideydi bruksele gecti. Instagram hesabına bi bakin bence cem hocaninTşk ederimO hangi hastanede? Avrupa yakasında olursa daha iyi şehir dışından gelicem karşı taraf uzak kalıyor.
Özel sağlık sigortası kapsamına giriyor mu yoksa hepsi parayla mu ve ne kadar ödedinizBen gitmedim ama burda forumda okuduğum biri vardı ismi biraz değişik geldi aklımda kaldı müstecep kavrut sanırım. Onun ileri yaşa tedavisi farklı imiş. Ben tedaviye başlamıştım onunla ilgili yazışmaları okuduğumda. Bu arada ben de medicalpark Bahçelievler Ali ihsan gönenç beye gidiyorum.Her derseniz farklı tedavi uyguladı mı hayır. Ama kişilik olarak memnunum kendisinden. İnsallah güzel sonuçlar alırım bende. Yani farklı tedavi uygulayan doktorlar mutlaka vardır ama ben burda kulüpte müstecep kavrut adını duydum. Cem çelik gelince maliyet olarak sıkıntı olabilir.yigit beyin isminii de duydum burada ona da iyi diyorlar. Ben her aradığımda ulaşabileceğim bir doktor tercih ettim
Dediğim gibi benim Ali ihsan gönenç. Özel tedavi uygulanmadı. Standart tüp bebek uygulaması ama ben memunum simdilik. Lab önemli birazda doktor tabi önemli ama çalıştığı lab da çok önemli.
Özkan özdamarHerkese merhaba arkadaşlar tubbebek yaptırmayı düşünüyorum doktor arayışına girdim. iki doktor arasında kararsızım Aret kamar yada serdar koç bu doktorlarda tubbebek yaptıran varmı? Olumlu olumsuz fikirlerinize ihtiyacım var. Başka doktor tavsiyesi olanlar varsa tavsiyelere açığım.2 buçuk yıldır evliyim hiç hamile kalmadım aşılama yaptırdım o da tutmadı . Eşimle ikimizde de görünürde bir sorun yok herşey normal.Çok genc değilim bu arada 35 yaş üstüyum belkide ondan olmuyor aklıma başka bir şey gelmiyor.
Sevgili doktorumu öneririm ben deHerkese merhaba arkadaşlar tubbebek yaptırmayı düşünüyorum doktor arayışına girdim. iki doktor arasında kararsızım Aret kamar yada serdar koç bu doktorlarda tubbebek yaptıran varmı? Olumlu olumsuz fikirlerinize ihtiyacım var. Başka doktor tavsiyesi olanlar varsa tavsiyelere açığım.2 buçuk yıldır evliyim hiç hamile kalmadım aşılama yaptırdım o da tutmadı . Eşimle ikimizde de görünürde bir sorun yok herşey normal.Çok genc değilim bu arada 35 yaş üstüyum belkide ondan olmuyor aklıma başka bir şey gelmiyor.
Merhaba bizde güvenç beye gidiyoruz çok sıcak bulduk inş güzel sonuçlar alırız süreç hakkında bilgi paylaşır mısınız vaktiniz varsaSevgili doktorumu öneririm ben deGüvenç Karlıkaya