- 5 Ağustos 2025
- 5
- 0
- 1
- Konu Sahibi catharsiss
-
instagramda sürekli paylasımlarını izliyorumMerhaba,
Memelerimin farklı olduğunu, memelerim oluşmaya başladığından beri fark etmiştim fakat tüberöz meme deformitesine sahip olduğumu bu yıl öğrendim. Uzun süre düşündükten sonra meme estetiği yaptırmaya karar verdim ve bunun için para biriktiriyorum. Forumda bu konuyla ilgili birçok paylaşımı okudum ancak aradığım pek çok soruya cevap bulamadım. Bu sebeple kafamı kurcalayan birkaç soruyu aşağıya yazıyorum:
Öncelikle, bu deformiteye sahip olup estetik operasyon geçiren ve memnun kalanlar, hangi doktorları tercih ettiler?
Meme estetiği fiyatları hakkında genel bir bilgi verebilir misiniz?
Meme estetiği sonrası emzirme sürecinde herhangi bir problem yaşayan oldu mu? Memelerde hissizlik veya emzirme zorluğu yaşanıyor mu? Emzirmeye engel olan bir durum söz konusu oldu mu?
Estetik sonrası doğal görünüme ulaşılması ne kadar bir zaman aldı?
Meme estetiği sonrası izler ne kadar belirgin oluyor? İzlerin zamanla kaybolması veya solması ne kadar sürüyor?
Son olarak, bazı kişilerin sadece deformiteyi düzelttirip silikon veya yağ enjeksiyonu tercih etmeden estetik yaptırdığına dair paylaşımlar okudum. Sadece deformiteyi düzeltmek isteyen ve silikon ya da yağ enjeksiyonu tercih etmeyen kişiler var mı? Eğer varsa, bu durumdan memnun kalanlarınız var mıdır?
Size uygun olan soruları yanıtlarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim!
hangi marka protezi önerdi acabaMerhaba;
Öncelikle bende Tübüler meme tanısı aldım küçük bir şehirde yaşadığım için burada yapılamayacağını söyledi gittiğim doktorlar daha sonrasında Ramazan Erkin Ünlü bey i buldum Bilkent şehir hastanesinde ve bugün gittim , bana 7 Kasım için ameliyat günü verdi , ameliyat için ücret verilmiyormuş, sadece silikon için ücret alınıyor bana bir numara verdi be silikonun en kalitelisini kullandığını belirtti bende numarayı aradım 2050,00 EUR silikon fiyatı , bu şekilde umarım ameliyatım da güzel geçer .
simdi bu doktoru arastırdımMerhaba;
Öncelikle bende Tübüler meme tanısı aldım küçük bir şehirde yaşadığım için burada yapılamayacağını söyledi gittiğim doktorlar daha sonrasında Ramazan Erkin Ünlü bey i buldum Bilkent şehir hastanesinde ve bugün gittim , bana 7 Kasım için ameliyat günü verdi , ameliyat için ücret verilmiyormuş, sadece silikon için ücret alınıyor bana bir numara verdi be silikonun en kalitelisini kullandığını belirtti bende numarayı aradım 2050,00 EUR silikon fiyatı , bu şekilde umarım ameliyatım da güzel geçer .
hangi marka protezi önerdi acaba
devlet hastanesindeki bi doktorun önerdiği markaya nedense güveniyoruna
bu doktor önerdiyse nagor markayı iyidir benceNagör marka
Evet doktor bunu kullandığını ve herhangi bir sorun yaşanmadığını söyledi , piyasaya göre en kalitelisiymiş sanırım , tabi fiyat biraz daha yüksekmiş ama insan sağlığı sonuçtabu doktor önerdiyse nagor markayı iyidir bence
devlet hastanesinde çalışıyor ve zor ameliyatlar yapıyor
parayla pek ilgili değil gibi
istese özelde çalışır
bi videosunu izledim
iyi malzeme kullanılması gerektiğini söylüyordu
nagorla ilgili bi üye yazmışEvet doktor bunu kullandığını ve herhangi bir sorun yaşanmadığını söyledi , piyasaya göre en kalitelisiymiş sanırım , tabi fiyat biraz daha yüksekmiş ama insan sağlığı sonuçta
Merhaba,Merhaba;
Merhaba,instagramda sürekli paylasımlarını izliyorum
Fatih Dağdelen bu ameliyatla ilgili konuşuyordu
Anladığım kadarıyla bu ameliyatı yaptıracaksanız dikkat edin
uzmanını bulmalısınız
sonuçlar güzeldi
Merhaba, Şuan ameliyatıma iki hafta kaldı , süreci sizinle paylaşacağım .Merhaba,
Öncelikle yanıtladığınız için çok teşekkür ederim. Umarım ameliyatınız çok güzel geçer ve dilediğiniz görüntüye ulaşırsınız. :) Ameliyat sonrası yaşadığınız süreçleri bizimle de paylaşırsanız çok memnun olurum. Çünkü tüberöz meme ameliyatı sonrası deneyimlerini aktaran çok az kişi var.
Merhaba ben Tübüler meme ameliyatı oldum ve ikinci günden yazıyorum , Şuan hastanedeyimMerhaba,
Memelerimin farklı olduğunu, memelerim oluşmaya başladığından beri fark etmiştim fakat tüberöz meme deformitesine sahip olduğumu bu yıl öğrendim. Uzun süre düşündükten sonra meme estetiği yaptırmaya karar verdim ve bunun için para biriktiriyorum. Forumda bu konuyla ilgili birçok paylaşımı okudum ancak aradığım pek çok soruya cevap bulamadım. Bu sebeple kafamı kurcalayan birkaç soruyu aşağıya yazıyorum:
Öncelikle, bu deformiteye sahip olup estetik operasyon geçiren ve memnun kalanlar, hangi doktorları tercih ettiler?
Meme estetiği fiyatları hakkında genel bir bilgi verebilir misiniz?
Meme estetiği sonrası emzirme sürecinde herhangi bir problem yaşayan oldu mu? Memelerde hissizlik veya emzirme zorluğu yaşanıyor mu? Emzirmeye engel olan bir durum söz konusu oldu mu?
Estetik sonrası doğal görünüme ulaşılması ne kadar bir zaman aldı?
Meme estetiği sonrası izler ne kadar belirgin oluyor? İzlerin zamanla kaybolması veya solması ne kadar sürüyor?
Son olarak, bazı kişilerin sadece deformiteyi düzelttirip silikon veya yağ enjeksiyonu tercih etmeden estetik yaptırdığına dair paylaşımlar okudum. Sadece deformiteyi düzeltmek isteyen ve silikon ya da yağ enjeksiyonu tercih etmeyen kişiler var mı? Eğer varsa, bu durumdan memnun kalanlarınız var mıdır?
Size uygun olan soruları yanıtlarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim!
Çok geçmiş olsun. Umarım iyileşme süreciniz rahat ve hızlı geçerMerhaba ben Tübüler meme ameliyatı oldum ve ikinci günden yazıyorum , Şuan hastanedeyim
Çok teşekkür ederim , zorlu bir ameliyat bence zorunlu olmadıkça yaptırılmamalıÇok geçmiş olsun. Umarım iyileşme süreciniz rahat ve hızlı geçer
Çok haklısınız, gerçekten oldukça zor olmalıÇok teşekkür ederim , zorlu bir ameliyat bence zorunlu olmadıkça yaptırılmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?