Merhaba,
Memelerimin farklı olduğunu, memelerim oluşmaya başladığından beri fark etmiştim fakat tüberöz meme deformitesine sahip olduğumu bu yıl öğrendim. Uzun süre düşündükten sonra
meme estetiği yaptırmaya karar verdim ve bunun için para biriktiriyorum. Forumda bu konuyla ilgili birçok paylaşımı okudum ancak aradığım pek çok soruya cevap bulamadım. Bu sebeple kafamı kurcalayan birkaç soruyu aşağıya yazıyorum:
Öncelikle, bu deformiteye sahip olup
estetik operasyon geçiren ve memnun kalanlar, hangi doktorları tercih ettiler?
Meme estetiği fiyatları hakkında genel bir bilgi verebilir misiniz?
Meme estetiği sonrası emzirme sürecinde herhangi bir problem yaşayan oldu mu? Memelerde hissizlik veya emzirme zorluğu yaşanıyor mu? Emzirmeye engel olan bir durum söz konusu oldu mu?
Estetik sonrası doğal görünüme ulaşılması ne kadar bir zaman aldı?
Meme estetiği sonrası izler ne kadar belirgin oluyor? İzlerin zamanla kaybolması veya solması ne kadar sürüyor?
Son olarak, bazı kişilerin sadece deformiteyi düzelttirip silikon veya yağ enjeksiyonu tercih etmeden estetik yaptırdığına dair paylaşımlar okudum. Sadece deformiteyi düzeltmek isteyen ve silikon ya da yağ enjeksiyonu tercih etmeyen kişiler var mı? Eğer varsa, bu durumdan memnun kalanlarınız var mıdır?
Size uygun olan soruları yanıtlarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim!