kaptırmazsan sorun yok,alkım kapışmaka,arete de uğra,yada çocul yapanladın senGerçekler çok sıkıcı endulus, inanasımız var, kanasımız var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaptırmazsan sorun yok,alkım kapışmaka,arete de uğra,yada çocul yapanladın senGerçekler çok sıkıcı endulus, inanasımız var, kanasımız var :)
Aret aklımda çok örtüşüyor kafalarımız. Du bakalım, o da olmazsa yaparız bi şeylerkaptırmazsan sorun yok,alkım kapışmaka,arete de uğra,yada çocul yapanladın sen
Kız şaka yaptım,gıtme ben kısmen gıttım,arkadaşım tamamen gitti,ve bıtın kıtaplarını okudum,tavsıyem gıtmeAret aklımda çok örtüşüyor kafalarımız. Du bakalım, o da olmazsa yaparız bi şeyler![]()
Bir yere gideceğim yok yahu, kitaplarını da ilkinden başlayarak okumam lazım ondan dedim aklımda diye :)Kız şaka yaptım,gıtme ben kısmen gıttım,arkadaşım tamamen gitti,ve bıtın kıtaplarını okudum,tavsıyem gıtme
Hımm oku,çok guzeller,ama bır yuz bın ınsanmı ne o kötü,çırılçıplak aşk la başla,ağlarken beni hatırlaBir yere gideceğim yok yahu, kitaplarını da ilkinden başlayarak okumam lazım ondan dedim aklımda diye :)
merak ettim ne yaptin ? baktirdin mi??Tuğcenin seans ücretleri 300, ben belki tarot baktırmayı düşünüyorum, hiç deneyimi olan var mı
B Bukre11 al benden de o kadar. bir de dikkat ettiniz mi bilmiyorum bütün sunucular daha soruyu sormadan konusmaya baslıyo. bi dur kadın bitirsin sorusunu evet sen herseyi biliyosun zaten dogru. ayrıca ben instagramda danısanlarından gelen mesajların kendisinin yazdıgını dusunuyorum. hepsinin yazım sekli soru sekli ve memnun kalması aynı sekilde..
bir de 30 kilo vermis tebrik ederim ama baklava yiyerek börek poaca yiyerek verdim demesin yaa. ben de madonnayım bilincaltımdan oyle kodladım evet haftaya da sahneye cıkıcam. bırak bu işleri tugçe. insanların kitaplarını da kopyalamayı bırak.
B Bukre11 al benden de o kadar. bir de dikkat ettiniz mi bilmiyorum bütün sunucular daha soruyu sormadan konusmaya baslıyo. bi dur kadın bitirsin sorusunu evet sen herseyi biliyosun zaten dogru. ayrıca ben instagramda danısanlarından gelen mesajların kendisinin yazdıgını dusunuyorum. hepsinin yazım sekli soru sekli ve memnun kalması aynı sekilde..
bir de 30 kilo vermis tebrik ederim ama baklava yiyerek börek poaca yiyerek verdim demesin yaa. ben de madonnayım bilincaltımdan oyle kodladım evet haftaya da sahneye cıkıcam. bırak bu işleri tugçe. insanların kitaplarını da kopyalamayı bırak.