Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beki nin öldürülmesi ile ilgili bakın Korkut Keskiner ne yazmış;
Bu yazıyı aslında biraz gönülsüz yazıyorum, ama söz verdim.
Zamanlaması, ve yanlış anlaşılabilecek bazı ifadelerim yüzünden, bir paylaşımımı silmiştim.
Şimdi orada yazdıklarıma açıklamalar getirme zamanı… Genelde kısa yazmayı öğrenmeye çalışıyorum, ama bu, diğer yazılarımdan biraz daha uzun. Yazacaklarım kadim bilgi ve yaklaşımlardan yaptığım bireysel sentez, yanlışlanabilir, ama benim gerçeğim bu.
Bana en ilginç gelen, o paylaşımda, aslında varlıklardan, meleklerden, ya da kendiniz hariç herhangi birinden ya da bir şeyden medet ummanın, ve/veya rehberlik almanın yanlışlığına işaret etmişken, yüz yirmiden fazla insanın bana sadece korunma yollarını sormuş olması.
Ayrıca bir not olarak yayınlayacağım bu yazının altındaki yorumlara, daha önce bu konularda yazmış olduklarımın linklerini de kopyalayacağım. Hepsi bir bütün…
MEDET UMMAMAK
Dünya’da seçimler yaparak ve deneyimlerde bulunarak, bütüne hizmet için bulunuyoruz.
Sınavımız, kavşaklarda yapacağımız seçimlerin, bu seçimlerin sonucunda yaşanacak deneyimlerin, bu deneyimlerden sonra ortaya çıkacak yeni kavşak ve deneyimlerin, sorumluluğunu almak.
Eğer buna adil ve vicdani bir yaklaşımla bakarsak, hem kopya çekmek yasak, hem de diğerlerinin ulaşamayacağı kaynaklardan destek almak, bütünün diğer parçalarına büyük bir haksızlık.
Daha da derine inersek, istemediğimiz şeylerden korunmak için defansif olmak, kesinlikle hakkımız.
Bunun için bildiğimiz araç, aracı, teknik ya da metotları kullanabiliriz.
Buna günlük hayattaki aikido da dâhil, polis de.
Ama istediklerimizi tezahür ettirmek için, belki de diğerlerinin istemediği konularda, o insanların bilmediği, ya da kullanmak istemediği araçlarla, ortak hayata müdahale etmek, evrenin düzenine de, dünya düzenine de aykırı.
Günlük hayatta birilerine fiziksel saldırı ne kadar yasaksa, bu da o kadar yasak.
Evrenden torpil aramak, en yumuşak ifadesiyle, ofansiftir, başkalarının hakkını almaya çalışmaktır.
Kapitalist düzende büyüyen insanlar, buna hakları olduğunu zannedebilirler.
Ama evrenin düzeninde, herkesin her hakkı eşittir.
Ve siz realiteye müdahale edebiliyor olabilseniz bile, bütünün diğer parçalarının haklarına göz dikemezsiniz.
Eğer bir şekilde böyle bir yetenek, ya da bilgiye kavuştuysanız, bu aslında başınızın üstündeki Demokles’in kılıcıdır.
Kendinizi ya da sevdiklerinizi korumak, savunmak için verilmiş bilgi ve yetenekleri, başkalarını etkilemek, ya da onların hakkı olanı almak için kullanırsanız, sonu ya burada, ya da orada hüsranla sonuçlanır.
Bedelleri ve pişmanlıkları olur.
Bu yüzden, zarar görmemek için, sadece defansif olarak, korunmak ve savunmak için, enerji, güç, varlıklar, melekler, tılsımlar, muskalar, dualar ve vesaire, neye inanıyorsanız inanın, kullanmakta bir mahzur yok.
Ama istediklerinizin olması için güç kullanmak, başkalarının deneyimlerini engellemektir, ve bu yasalara karşı gelmektir.
Ve, mucizevi metot ve yardımcılarla istediklerinize kavuşacağınızı vaat edenler, aslında daha sonra ödeyecekleri bedellerin bir kısmını size de yüklerler.
Pekiyi bu konularda metot ve yardımcılar var mıdır? Elbette vardır.
Ama Dünya deneyinde, özgür seçim gezegeninde, diğer bütün insanların özgür seçimleri, en az bizim seçimlerimiz kadar önemli ve değerliyken, bunları kullanmak yasaklanmıştır.
Bu bilgiler yasak değildir, onları kullanarak, realiteye müdahale yoluyla, kendiniz için yarar sağlamanız yasaktır.
Geleneklere, törelere, evrensel yasalara, özgür seçimlere, deneyim eşitliğine inananlara, sadık ve layık olanlara, ve kendisi için hiçbir şekilde kullanmayacaklara, bu bilgilerin kapıları açılır.
Onlar da bu bilgileri, günü geldiğinde, dünya üzerinde hiçbir insanın diğerlerinin deneyimlerine engel olmayacağı o gün geldiğinde açıklamak için saklarlar.
Ama, asla ve asla kullanmazlar.
Eğer kendinizi ve sevdiklerinizi korumak için, bazı bilgiler ve yeteneklere sahipseniz, kullanmanızda sorun yok, bu zaten hakkınız.
Başkalarına şifada ya da korumada, kullanmakta özgürsünüz.
Ama bu bilgi ve yeteneklerinizi kendi çıkarlarınız için kullanırsanız, sonrasında üzülürsünüz.
Diğer bir konu şu.
Bu konular yüksek enerjiler ister. Ama yüksek enerji kendi başına yetmez.
Bu konular, sürekli dengede kalmayı da gerektirir.
Aslında insanken, bu pek mümkün değil, ama zamanın çoğunda dengede kalmak, ya da denge bozulur bozulmaz fark edip, yeniden dengelenmek diyelim.
Dengede kalmanın yolu, kendi dengesizliklerimiz üzerinde çok çalışmaktır.
Bilinçaltımız arınmadan bu çalışmalara girmek, bilinçaltının tuzaklarına düşme ihtimalini çok attırır.
Bilinçaltı temizliğini bitirmeden, bilmediğimizi bilir hale geldiğiniz üst bilinç çalışmaları ise çok tehlikelidir.
Uyuşturucu geçmişiniz varsa, paranoya ve/veya şizofreni, yoksa, halüsinasyonlara neden olması çok muhtemel, dengenizi tamamen bozabilecek frekanslardır.
Özellikle kendinizi mutsuz ya da değersiz hissediyorsanız, depresifseniz, neşesizseniz, bu çalışmaların olumsuz sonuçları çok daha olasıdır.
Bu yüzden temelden başlamadan, ter ve gözyaşı dökmeden, aslında binlerce de olsa, yüzlerce saat uğraşmadan, bir anda bu çalışmalara başlamak, temeli güçlü olmayan binalara ilave kat çıkmaktır.
Mantarlar ve çaylarla da böyledir, temiz bir zihin yerine, alkol ve bilinçaltını uyandıran her türlü organik ya da kimyasal katkıyla da böyledir.
O bina, belki de çok zayıf bir depremde bile, yıkılır.
Son olarak, siz Tanrı’nın kendi suretinden yarattığı, ruhundan üflediği, bütün yaratılmışların en şereflisi olan Hz. İnsansınız.
Hiçbir varlık sizden üstün ya da değerli değil.
Hiçbir varlık sizden daha fazlasını da bilmiyor.
Bu yüzden, başta gör(e)medikleriniz olmak üzere, hiçbir insana ya da varlığa iradenizi teslim etmeyin, hatta neşenizden başka hiç kimseye de danışmayın.
Fallardan, kehanetten, görünmez rehberlerden, şunlardan bunlardan yardım istemek acz ifadesidir.
Mucizeler beklemek de, aynı Arapça kökten gelen aczin ifadesidir.
Doğanın ya da Tanrı’nın tanımları itibarıyla, ne doğaüstü bir şey vardır, ne de mucize.
Siz yaratılırken, Ulu Yaratan’ın, bütün zıtlıkları ve kutupluluklarıyla donatıldınız.
Ve göreviniz, hepsi sizin seçeneğinizken, ışık ve sevgiden yana olabilmek.
Bunun için, aynadaki gözlerinizden, kalbinizdeki sesten, arınmış bir zihinden, ve en çok neşenizin rehberliğinden başka bir rehber ararsanız, hem görevinize, hem sınavınıza, hem de yaratılış sebebinize uzak düşersiniz.
Lütfen yapmayın.
Kısa yol aramayın, kolaycılık yapmayın, kopya çekme yolları aramayın.
Başkalarının haklarını talep ederek, vicdanınızı yaralamayın.
Dersleri iyi ve çok çalışmak, sınavlar ve mezuniyet için yeterli.
Sorulan sorulara dürüstçe yanıt vermek gibi, salakça bulduğum bir sorumluluğum olduğu için yazıyorum. Yoksa rehberlik filan gibi konularda, iradenizi asla bir varlık ya da insana teslim etmemek gerektiğini düşünüyorum.
Yine de benimkiler dışında başka seçimleriniz varsa, onlara da saygım var.
Dünya ve evren yasalarıyla uyumsuz da olsa, bu konuları deneyimlemek istiyorsanız, bedelleri olduğunu son kez hatırlatıyorum.
Kadim korunma tekniklerini açıklayamam, ama basit ve yine de çalışan koruma çalışmaları şöyle:
Eğer nasıl yapılacağını bilmiyorsanız öğrenin, çalışma yapılacak mekânda, istediklerinize izin veren, istemediklerinizi dışarıda bırakan bir vorteks açın.
Reiki 2, 1. Sembolü biliyorsanız kendinizi onunla korumaya alın.
Bilmiyorsanız, Felak, Nas sureleri ve Ayet-el Kürsi birlikte.
Son sözüm şöyle.
Siz bu evrendeki en değerli varlıksınız.
Ve eğer farkına varırsanız, en güçlülerinden birisiniz.
Lütfen, acz bilincini aşın, mucize beklemeyin, kısayol tuşu ve kopya metotları aramayın.
Lütfen, diğer insanların deneyimlerini engelleyebilecek haklarınız olduğunu düşünmeyin.
Ve lütfen, unutmayın ki, bu asla bir yarış değil, ama kaplumbağalar, tavşanlardan daha uzun mesafeler alırlar.
ÇOK RICA EDIYORUM TUGCE ISINSU GIBI INSANLARIN KANDIRMACA İŞLERİNE GİRMEYIN
KÖTÜ BİR DENEYIM YASADIK ARKADASIMLA BASKA INSANLAR BU DURUMA DUSSUN ISTEMEM
SUREKLI SEVGIDEN BAHSEDEN BU INSANDA SEVGININ S BILE YOK TAMAMEN TICARİ..
Siz yaratılırken, Ulu Yaratan’ın, bütün zıtlıkları ve kutupluluklarıyla donatıldınız.
Son olarak, siz Tanrı’nın kendi suretinden yarattığı
Merhabalar, ne kötü deneyim yaşadınız acaba? Bende bu bayana gitmek istiyordum ancak telefonda randevu verirken bile o kadar olumsuz ve negatif ki karşısındaki insanı germek ve kötü enerji mi vermek işi hanfendinin anlayamadım???
Hanımefendi bunlar üçkağıtçı paranıza yazık
Amerikalı yazarların kitaplarını çevirmişler araya da enerji çekim yasası vs yazmışlar kendilerinin bir şey bildikleri yok
Mutsuz insanların zaadlarından maddi çıkar sağlayan insanlar bunlar
Gitmeyin paranıza yazık
O parayı güzel bir tatile, alışverişe, bakıma verin ya da psikoloğa verin
Merhabalar,
Yok gitmeyeceğim. Kesinlikle %100 haklısınız hem dolandırıcılar hem de ukala! Enerji fayda etse kendilerine faydası olurdu.
Ben enerjim bittiginde, sesi enerjisi guzel gelen tiplere fal baktirip kendimi sarj ediyorum
Oluyor yani, enerji, motivasyon tukenebiliyor, bu durumda insan guzel soz ya da enerjisi yuksek pozitif insan gormek istiyor cevresinde. O zaman da iste falciya gidiyorum ben
Enerji ihtiyaciniz varsa gidin iyi bir falciya, hem yuz yuze konusur dertlesirsiniz, hem piliniz dolar hem de daha uygun fiyata gelir:) Hem uygun fiyatli, hem de kapris cekme yok.
Yani komedi, hem 3kagitcilar, hem onun bunun kitabini calmislar kendilerinin diye geciniyorlar emek hirsizlari bir de ustune afedersiniz bir b.kmus gibi ukalalik....gercekten komedi.
Ben burda online fal topiklerine takiliyorum, buyrun beraber takilalim isterseniz![]()
Olur Wallahi. Bildiğiniz iyi bakan bir falcı varsa çok makbule geçer :)
Tellwe'deki lelya, nakta ikisi de iyi bakiyor. tellwe topigine gel panpaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Tellwe'deki lelya, nakta ikisi de iyi bakiyor. tellwe topigine gel panpaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Nasıl gelicem ve baktıracağım hiçbir fikrim yok ama???
çok eski biliyorum ama tuğçe ısınsunun ücreti ne kadar peki ?tugce ısınsu tam bır 3 kâğıtçıdır paranıza yazık olur aman ha!!
çok eski biliyorum ama tuğçe ısınsunun ücreti ne kadar peki ?
Tuğçe ışınsu’nun çok büyük psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum..2-3 kitabını aldım okudum..instagram dan takip ettim..fakat bir zaman sonra farkettim ki insanlar teli yüzümüze kapatıyorsunuz çatt diye soru bile soramıyoruz falan yazmışlar..neyse bunları bir süre göz ardı ettim..fakat enerji ile uğraşan sürekli sevgiden bahseden bir insanın davranışları ve tavrı nasıl böyle olabilir diye düşündüm ,,üstelik bu insanlardan para kazanırken,kii bu şekilde davranan devlette bir doktor bile olsa eminim ki hiçbirimiz bir daha gitmeyiz..en son yine biri suratıma tel kapattınız diye yazmış instagram da,,bende kıza yorum yazdım ne yaşadınız diye,neyse kız da anlattı bende teşekkür ederim sevgiler yazdım ikimizi de engellemiş :))bende randevu alıp taa izmirden İstanbul a gitmeyi düşünüyordum halaa saf gibi..dediğim gibi çok büyük psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum..öncelikle lütfen kendisine bir regresyon çalışması yapsın:))Kızlar bu arada İzmirde olan güvenebileceğim regresyon çalışması yapan bir danışman önerilerinize açığım..Sevgiler350,00-TL alıyor,
arkadaşım 2 kez aldı
bana samimi gelmiyor bende çok kitabını aldım okudum tam karar verirken hep vazgectım senasn almaktan kadın cok sert uslubu
Tuğçe ışınsu’nun çok büyük psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum..2-3 kitabını aldım okudum..instagram dan takip ettim..fakat bir zaman sonra farkettim ki insanlar teli yüzümüze kapatıyorsunuz çatt diye soru bile soramıyoruz falan yazmışlar..neyse bunları bir süre göz ardı ettim..fakat enerji ile uğraşan sürekli sevgiden bahseden bir insanın davranışları ve tavrı nasıl böyle olabilir diye düşündüm ,,üstelik bu insanlardan para kazanırken,kii bu şekilde davranan devlette bir doktor bile olsa eminim ki hiçbirimiz bir daha gitmeyiz..en son yine biri suratıma tel kapattınız diye yazmış instagram da,,bende kıza yorum yazdım ne yaşadınız diye,neyse kız da anlattı bende teşekkür ederim sevgiler yazdım ikimizi de engellemiş :))bende randevu alıp taa izmirden İstanbul a gitmeyi düşünüyordum halaa saf gibi..dediğim gibi çok büyük psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum..öncelikle lütfen kendisine bir regresyon çalışması yapsın:))Kızlar bu arada İzmirde olan güvenebileceğim regresyon çalışması yapan bir danışman önerilerinize açığım..Sevgiler
Evet özelden iletişime geçebiliriz,numarasını alabilirsem sevinirim..teşekkür ederim..sevgi hanım var bu kadına on basar dilersen özelden numarasını verebilirim bende sen gibi düşünüp gitmedim
arkadaşlarım sıkıntı yasadı cunku