merhabalar.üçbuçuk yıllık evliyim.evlendiğimde 58 kiloda bir hatundum.adanalı bir adamla evlenerek hayatımın en güzel işini ve en berbat hatasını yaptım.en güzel çünkü Allahım esirgesin bana aslan gibi bir oğul ve güzeller güzeli bir kız verdi.en berbat çünkü şu an 79 ,5 kiloyum.bir ay önnce 86,8 idim yarım yamalak bir elma diyeti lahana diyeti nesfit derken çok şükür yaklaşık 7 kilo verdim.hedefim 60kilo.inşallah veririm.
nasıl mı bu kilolara geldim?klasik hikaye.doğum.58le hamile kaldım.93 le doğurdum (bütün suç adanalıyla evlenmek.eşim her hafta sonu ya kebap ya lahmacun yapıyor).bir yıl içinde 72 kiloya indim sonra al ver al ver derken tekrar 76 kiloyla hamile kaldım.kızımı da 95le doğurdum.şimdi kızım dört aylık ve ben yaza kadar 60 olmalıyım.kendime söz verdim.emzirdiğim için avantajlıyım.bir günlük emzirme 2 saat spora eşdeğer.bir saat de ben egzersiz yapsam al sana üç saat.hadi hayırlısı.Allah yardımcım olsun.inşallah sağlıklısıyla veririm.yarın başlıyorum.destek lütfen.
tuğçeciğim biz kar koca adanalıyız düşün artık. yeter artık dedik ve eşimle birlikte dün diyet yapma kararı aldık. yarın lahana suyuna başlayacağım kaç dk kaynatmam gerekiyor? her yerde farklı yazıyor. bilgi verirsen sevinirim
slm.ilk mesajıma sen cevap verdin.teşekkür ederim.ben geçen hafta lahana diyeti yaptım.ama sadece üç gün.yalnız ben lahana suyu değil lahana çorbasıyla yaptım.üç gün yaptım 3.100 kg verdim.olsun haftada 3 kilo versem ne ala.lahana suyunu göz kararı kaynatacaksın.lahanalar yumuşayana dek.suyunu içeceksin yaa lahananın özü çıkana kadar.aslında bir iki ay önce 86.4 idim.iki gün elma diyeti yaptım 2 kilo verdim.sonra biraz da yediklerime dikkat ettim bir ay sonunda geçen haftaya kadar tartı 81.800i gösteriyordu.geçen hafta da lahana çorbası yaptım üç gün 3.100 verdim ve 78.7 ile diyeti kapattım.eşim lahmacun ve peynirli pide (bilirsin adanalıları)yaptı bilmem bir iki gün önce mangal yaktı kebaplar falan...neyseki yürüyüşle falan akşam yememekle kilom dengede kaldı.ama en büyük yardımcım içtiğim üç litre sıcak su(ağzını yakmayacak şekilde ılıktan biraz daha sıcak) ve liptonun kayısılı form çayı.(tavsiye ederim).
sonra yok bu böyle olmayacak dedim.bugün tekrar diyete başladım.elma diyeti yapacaktım ama dışarı çıkamadığım için elmaları alamadım.bu yüzden bugün kendi diyetimi kendim uygulayacağım.
birbirimize destek olalım başarırız.bu arada kilon boyun kaç.benim 1.64 boyum 78.800 kilom.
tuğçeciğim nasıl gidiyor?
yarın lahana çorbası diyetine başlıyorum.bakalım nasıl olacak.yazarım buraya.sen neyaptın nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?