tuğçe'nin diyet günlüğü

tugcerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
71
0
86
Adana
merhabalar.üçbuçuk yıllık evliyim.evlendiğimde 58 kiloda bir hatundum.adanalı bir adamla evlenerek hayatımın en güzel işini ve en berbat hatasını yaptım.en güzel çünkü Allahım esirgesin bana aslan gibi bir oğul ve güzeller güzeli bir kız verdi.en berbat çünkü şu an 79 ,5 kiloyum.bir ay önnce 86,8 idim yarım yamalak bir elma diyeti lahana diyeti nesfit derken çok şükür yaklaşık 7 kilo verdim.hedefim 60kilo.inşallah veririm.
nasıl mı bu kilolara geldim?klasik hikaye.doğum.58le hamile kaldım.93 le doğurdum (bütün suç adanalıyla evlenmek.eşim her hafta sonu ya kebap ya lahmacun yapıyor).bir yıl içinde 72 kiloya indim sonra al ver al ver derken tekrar 76 kiloyla hamile kaldım.kızımı da 95le doğurdum.şimdi kızım dört aylık ve ben yaza kadar 60 olmalıyım.kendime söz verdim.emzirdiğim için avantajlıyım.bir günlük emzirme 2 saat spora eşdeğer.bir saat de ben egzersiz yapsam al sana üç saat.hadi hayırlısı.Allah yardımcım olsun.inşallah sağlıklısıyla veririm.yarın başlıyorum.destek lütfen.

merhabalar.üçbuçuk yıllık evliyim.evlendiğimde 58 kiloda bir hatundum.adanalı bir adamla evlenerek hayatımın en güzel işini ve en berbat hatasını yaptım.en güzel çünkü Allahım esirgesin bana aslan gibi bir oğul ve güzeller güzeli bir kız verdi.en berbat çünkü şu an 79 ,5 kiloyum.bir ay önnce 86,8 idim yarım yamalak bir elma diyeti lahana diyeti nesfit derken çok şükür yaklaşık 7 kilo verdim.hedefim 60kilo.inşallah veririm.
nasıl mı bu kilolara geldim?klasik hikaye.doğum.58le hamile kaldım.93 le doğurdum (bütün suç adanalıyla evlenmek.eşim her hafta sonu ya kebap ya lahmacun yapıyor).bir yıl içinde 72 kiloya indim sonra al ver al ver derken tekrar 76 kiloyla hamile kaldım.kızımı da 95le doğurdum.şimdi kızım dört aylık ve ben yaza kadar 60 olmalıyım.kendime söz verdim.emzirdiğim için avantajlıyım.bir günlük emzirme 2 saat spora eşdeğer.bir saat de ben egzersiz yapsam al sana üç saat.hadi hayırlısı.Allah yardımcım olsun.inşallah sağlıklısıyla veririm.yarın başlıyorum.destek lütfen.

tuğçeciğim biz kar koca adanalıyız düşün artık. yeter artık dedik ve eşimle birlikte dün diyet yapma kararı aldık. yarın lahana suyuna başlayacağım kaç dk kaynatmam gerekiyor? her yerde farklı yazıyor. bilgi verirsen sevinirim

tuğçeciğim biz kar koca adanalıyız düşün artık. yeter artık dedik ve eşimle birlikte dün diyet yapma kararı aldık. yarın lahana suyuna başlayacağım kaç dk kaynatmam gerekiyor? her yerde farklı yazıyor. bilgi verirsen sevinirim

slm.ilk mesajıma sen cevap verdin.teşekkür ederim.ben geçen hafta lahana diyeti yaptım.ama sadece üç gün.yalnız ben lahana suyu değil lahana çorbasıyla yaptım.üç gün yaptım 3.100 kg verdim.olsun haftada 3 kilo versem ne ala.lahana suyunu göz kararı kaynatacaksın.lahanalar yumuşayana dek.suyunu içeceksin yaa lahananın özü çıkana kadar.aslında bir iki ay önce 86.4 idim.iki gün elma diyeti yaptım 2 kilo verdim.sonra biraz da yediklerime dikkat ettim bir ay sonunda geçen haftaya kadar tartı 81.800i gösteriyordu.geçen hafta da lahana çorbası yaptım üç gün 3.100 verdim ve 78.7 ile diyeti kapattım.eşim lahmacun ve peynirli pide (bilirsin adanalıları)yaptı bilmem bir iki gün önce mangal yaktı kebaplar falan...neyseki yürüyüşle falan akşam yememekle kilom dengede kaldı.ama en büyük yardımcım içtiğim üç litre sıcak su(ağzını yakmayacak şekilde ılıktan biraz daha sıcak) ve liptonun kayısılı form çayı.(tavsiye ederim).
sonra yok bu böyle olmayacak dedim.bugün tekrar diyete başladım.elma diyeti yapacaktım ama dışarı çıkamadığım için elmaları alamadım.bu yüzden bugün kendi diyetimi kendim uygulayacağım.
birbirimize destek olalım başarırız.bu arada kilon boyun kaç.benim 1.64 boyum 78.800 kilom.

yalnız akşam ile sabah aç karnına tartıldığında farklı gösterir.sabah aç karnına (afedersin)tuvalete gittikten sonra tartıldığın gerçek kilondur.ben dün 79.5 gösteriyordum şimdi 78.8.yani ben 78.8i baz alarak diyet yapacağım ve her gün sabah tartılarak buraya gün gün yazacağım inşallah

slm.ilk mesajıma sen cevap verdin.teşekkür ederim.ben geçen hafta lahana diyeti yaptım.ama sadece üç gün.yalnız ben lahana suyu değil lahana çorbasıyla yaptım.üç gün yaptım 3.100 kg verdim.olsun haftada 3 kilo versem ne ala.lahana suyunu göz kararı kaynatacaksın.lahanalar yumuşayana dek.suyunu içeceksin yaa lahananın özü çıkana kadar.aslında bir iki ay önce 86.4 idim.iki gün elma diyeti yaptım 2 kilo verdim.sonra biraz da yediklerime dikkat ettim bir ay sonunda geçen haftaya kadar tartı 81.800i gösteriyordu.geçen hafta da lahana çorbası yaptım üç gün 3.100 verdim ve 78.7 ile diyeti kapattım.eşim lahmacun ve peynirli pide (bilirsin adanalıları)yaptı bilmem bir iki gün önce mangal yaktı kebaplar falan...neyseki yürüyüşle falan akşam yememekle kilom dengede kaldı.ama en büyük yardımcım içtiğim üç litre sıcak su(ağzını yakmayacak şekilde ılıktan biraz daha sıcak) ve liptonun kayısılı form çayı.(tavsiye ederim).
sonra yok bu böyle olmayacak dedim.bugün tekrar diyete başladım.elma diyeti yapacaktım ama dışarı çıkamadığım için elmaları alamadım.bu yüzden bugün kendi diyetimi kendim uygulayacağım.
birbirimize destek olalım başarırız.bu arada kilon boyun kaç.benim 1.64 boyum 78.800 kilom.

rica ederim canım. ya bir sürü şey yazmıştım bağlantı koptu gönderemedim:(( sen iyi vermişsin darısı bana.benim boy 1.74 kilom 85.9:( la başladım bugün 3. günüm tartılmadım 1 hafta olsun öyle tartılacağım.veremediysem moralim bozulmasın. lahana suyuna bugün başladım. sabah 1 saat yürüyüş, yarım saat plates yapıyorum. akşamda fırsat olursa yürüyorum. sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek yiyorum, şekerli şeyler yok artık, yeşil çay içiyorum. suyu fazla içmeye çalışıyorum ama çok fazla wc ye gidiyorum. ılık su benimde aklıma gelmişti bundan sonra bende ılık içeyim sağol. canım zayıflamaya en büyük yardımcı yeşil çay ve mate yaprağıymış. demleme usulü yapıp günde 2 kez içiliyormuş. ben henüz almadım alınca başlayacağım. inşallah sağlıklı bir şekilde zayıflarız.

slm safkan.benim içtiğim liptonun kayısılı form çayı sadece kayısılı değil.form kayısılı karışık bitki çayı.içinde funda yaprağı,mate,açai falan filan hepsi var.
ben bugün sabah ne güzel başladım.saat 10 gibi oğlum dolaptaki bisküvili pastayı istedi.sonra vazgeçti.düşün bi önümde pasta duruyor.bir çatal iki çatal .... derken ben üç dilim pastayı bitirmişim.yaklaşık 800 kalori falan.sonra bi pişman oldum.kalktım bir saat evin içinde egzersiz yürüyüş falan yaptım.ama çok hızlı tempoyla.az önce de dışarda bir saat yürüyüş yaptım.sabah yediğimi anca yaktım çok şükür.saat altı gibi ya yoğurtla bir elma ya da light süt ve nesfit yiyeceğim.planım bu.inşallah da uyarım.
aslında ben diyete uyduğumda çok çabuk kilo verebiliyorum.bakalım artık.bugün bir saat daha yürüyüş yapacağım inşallah.evin içinde tabi.görsen deli gibi mutfakta başlayıp oturma odasına doğru tur atıp duruyorum deliler gibi.neyseki kimse görmüyor bu halimi.hele sabah parkur olarak salonun halısını seçtim.deli danalar gibi altı metrekarelik halının etrafında dolandım durdum.başım çok döndü ama :))))

yarın lahana çorbası diyetine başlıyorum.bakalım nasıl olacak.yazarım buraya.sen neyaptın nasıl gidiyor?

ilk 4 gün çok iyiydi ama maalesef 2 gün misafirliğe gittim bugün de benim misafirim vardı ne yazıkki nefsime hakim olamadım. tabi eskisi gibi tıka basa yemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum.lahana suyuna ve hergün yürüyüşe devam. bir de ben normalde saat 11-12 ye kadar uyurdum şimdi sabah 6.30 da ayaktayım ve kendimi yorgun hissediyorum. tartılmadım henüz veremediysem bırakırım diye korkuyorum. kendimde pek değişiklik hissetmiyorum belki de sıkılaşıyorumdur bilmiyorum artık.

yaaa ben diyet yapamıyorum.naapacam.boğazımı tutamıyorum.aslında benim metabolizmam çok hızlıdır.diyet yaptığım gün(hiç kaçamak yapmazsam)en az 1.200 veriyorum.haftada çok rahat 10 kilo verebilirim.ama sorun boğazım.

Back
X