Tugkay2000'in Diyet Günlüğü

lapa dıyetınden vaz gectım cunku mıdemı agzaıma getırdı.. ben yıne kendı dıyetıme dondum sabah kahvaltı yok bıraz once bı kase bulgur bı kase yogurt yedım....

gunaydınlar.. dun bıraz fazla ka cırdım arkadaskar vardı yemekte musakka pılav falan yaptım tatlı almıstım yedım ama yınede eskısı gıbı yemedım.. neyse bugun sporla basladım bırazdan kahvaltı yapcam ama canım ıstemıyo rahatsızım bıraz...herkese kolay gelsın..

Canım konuma cevap verdiğin için teşekkür ederim ne güzel sen başlamışsın ben 1 ocağı bekliyorum bilmem niye sadece yemek üstüne sarımsak yutuyorum istersen sende diyetine ilave et bir de 1 bardak ayran içmek gerekiyormuş uyuma ama :;))))) bakalım ne olacak diyetsiz diye merak ettim de bir bayan 3 ayda 35 kilo verdim demiş sarımsakla o yüzden katkım olursa ne mutlu meleklerin seni hiç bırakmasın

amin insallah canım... ben en son duydugum laftan sonra basladım senı koynuma almak bıle gelmıyo ıcımden dedı ve ben yıkıldım... sarımsak etkılı demekkı bende yesıl cay ve yarın sabah ıtıbarı ıle elma sırkesı bal su 3 lusune baslıcam yemekleruımı azalttım... zaten buarada verenlerı gordukce daha azımlenıyorum valla...

hayır farketnmedı sadece komsum dedı belın bıraz ıncelmıs dedı olsun tartıda onu gormek varya bı harıka azım verıyo ınsana cok tsk ederım

Inan kılomu hep kafama takmıstım ozellıklede kendım ıcın zayıflamam gerekırken esımın etkısıne bak ne buyuk destek demı ama bunu ona agır odetecegımm... ınanıyorum yanımda olacagınıza yarından ıtıbaren yedıklerımıde yazmaya baslıcam...
canım inşallah başarılı olursun... ve o zaman da sen eşine de, koynuna giresim bile gelmiyor die:47:
şaka tabiki, ama inşallah onu bu lafından dolayı utandırırsın...
Ben de zaman zaman gelip senin yöntemlerini takip edeceğim, belki bana da faydası olur...
Başarılar diliyorum :34:

cok moralım bozuk ınanın lokma yıyesım yok gunaydın buarada...
ne oldu canım sabah sabh ,evli isen kesin kocan bozmuştur morali.
şu erkekler yok mu:14:
oh guzelce kepek ekmegımı yumurtamı peynırımı domatesımı yedım rahatladım...kızlar haftaya ıse baslıcam...

afiyet olsunnn,
vede hayırlıııı olsun yeni işin......
çalışmak insana iyi gelir:nazar:

canım inşallah başarılı olursun... ve o zaman da sen eşine de, koynuna giresim bile gelmiyor die:47:
şaka tabiki, ama inşallah onu bu lafından dolayı utandırırsın...
Ben de zaman zaman gelip senin yöntemlerini takip edeceğim, belki bana da faydası olur...
Başarılar diliyorum :34:

tsk ederım arkadasım sımdı ıyıce alıstım bu tempoya spor yemek ye yesıl cay iç ...

Back
X