Tugkay2000'in Diyet Günlüğü

Canım benim yaaa niye şu erkekler kadınları bir türlü anlamaz.. Hem hastasın hem çocuk bakıyorsun hemde karşı taraf bunu anlamadığı gibi birde seni üzüyor inşallah en yakın zamanda eşinle aran düzelir canım... Sende buraya MUTLUYUM yazarsın

insallah canım ama benım esım cok aksı ve sınırlı... o hasta olsa ben elımden gelenı yaparım ama o hep kacar..

insallah canım ama benım esım cok aksı ve sınırlı... o hasta olsa ben elımden gelenı yaparım ama o hep kacar..
Yok güzelim bunun senin eşinle ilgisi yok bence tüm erkekler böyle, bir sevgilim vardı ayyy hastalansın günde 10 kez arardım, Sadece o değil babası annesi hasta olsun aman yardım edecek bişey varmı tahlilleri nasıl çıktıya kadar herşeyi ile ilgilenirdim.. Ama ben hasta olayım şöyle bir mesaj atardı geçmiş olsun o kadar... Heleki babam hastalandı yoğun bakıma girdi gece telefonunu kapattı, Arar yardım isterim diye korktu herhalde.... Yani kısaca hayatım erkek değilmi aman aman.... Hoş böyle diye diye evde kalacam bu gidişle :52::52::52::52::52::52::52::52:

gunaydın canım hastalıgım daha ıyı ama moralım cok bozuk esım yuzuden kavga ettık de ve ben hayatımda bolye aksı adam gormedım...

Merhaba Tuğba ;

Sen önemlisin ! aranızda tatsızlık olmuş , sıkma canını herşey düzelir ama sen kendinin önemli olduğunu unutma... biz buralardayız ve her konuda sana destek olacağız.

ınanırmısın cok sınırlerım bozuk ya valla kafayı yıcem kucuk oglum devamlı aglıyo yemek yemıyo doktora goturcem onuda ....offff offff...onemlıyım ama sevdıgın ınsan senı onemsememesı cok zoruna gıdıyo ınsanın...

Canım yeni yıl mesajım (ayyy sanatcılar gibi oldu yeni mesajı falan tam onların sözleri) aynı azimle kilolardan kurtulup... Bize burun kıvıran herksezi şaşırtmak ve utandırmak dileği ile bize zayıf ama sağlıklı, şanşlı ve mutluluk dolu yeni bir yıl olu inşallah hepimiz için

Canım yeni yıl mesajım (ayyy sanatcılar gibi oldu yeni mesajı falan tam onların sözleri) aynı azimle kilolardan kurtulup... Bize burun kıvıran herksezi şaşırtmak ve utandırmak dileği ile bize zayıf ama sağlıklı, şanşlı ve mutluluk dolu yeni bir yıl olu inşallah hepimiz için

Büyüksün zsozdoğru :) aminnn

cok tsk ederım arkadasım bı mukabıl ınsallah son surat yola ddevam bende bıraz sıyasetcıler gıbı oldum..

herkese ve sana gunaydın gunlugum.... herkese yenı yılın huzur saglık mutluluk getırmesı dılegıyle.... dun aksam hıc bozmadım dıyetımı.... sabah sadece 1 dılım kepek ekmek yumurta yedım moralman cokuntudeyım yemek yıyesım gelmıyoooo....

olsun canım hanı ben butun gunluk tutanlarıın anladım... zoruma gıden kımseyı aramıza almak ıstemıyoruz oldu oyle demek yerıne keske bız kendı aramızda boyle bı karar aldık deseydın yanı bıraz daha yumusak soyleseydın ... olsun arkadasım bende buradan devam ederım...

olsun canım hanı ben butun gunluk tutanlarıın anladım... zoruma gıden kımseyı aramıza almak ıstemıyoruz oldu oyle demek yerıne keske bız kendı aramızda boyle bı karar aldık deseydın yanı bıraz daha yumusak soyleseydın ... olsun arkadasım bende buradan devam ederım...

tugbacım ne güzel yeniyılda da bozmamıssın dietini, moralinin kotü olması cok can sıkıcı ama en azından bunun etkisi kilona olumlu yansıyo

Back
X