- Konu Sahibi tugkay2000
aksam yemegım 3 kasık bulgur 1 kase yogurt yesıl cay ve bol bol muzık...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aksam yemegınden sonra atıstırdım ve kılo yıne 71 oldu ah ben ah....
aksam yemegınden sonra atıstırdım ve kılo yıne 71 oldu ah ben ah....
Selam canım nasılsın... İlk diyete başladığımda aşure ayı idi nasılda severim bir bilsen bunu bilen konu komşu akraba arkadaş herkez aşure getiriyo yedim dayanamadım böyle ufak tefek kaçamaklar oluyor arada..Yılbaşın akşamı eyvahhh yine bozdum diyeti kesin bu akşam ben diye üzülmeye öğlen başlamıştım. Evet azıcık kaçtı ama öyle alışmışımki diyet olayına miydem hemen doldu sanki ara vererek az az ama yedim hatta yaş pasta bile yedim( burdaki sihir az yemek)... Pazartesi tam gaz devam vazgeçmek küsmek yok gidecek bu yağlarrr
gunaydın canım gunlugum bugun cok motıveyım...sabah karısık form cay kepek ekmek yumurta...
Günaydın Tuğba ;
Harika bir güne başlangıç,azmin eksik olmasın.
ay bu erkekler.. ben de erkek arkadasimin ignelemeleri sonucu baslamistim diyete..... kilo verebildin mi arkadasim
artık 6. takıma alındım ınsallah daha basarı elde edebılırım...
tickerini duzeltsene motive olursun
ben bilmiorum ama duzeltmeyi![]()
baslayalı ıkı hafta oldu 3 kılo verdım daha da verecem ınsallah... malesef erkekler anlamıyo bak adama 2 cocuk dogurdum herkes doguruyo zayıflıyo sen hep boylemı kalacaksın dıyo..
sorma ya. onlarin istedigi, hem cocuk dogur hem cok zayif ol, hem calis, hem ev islerine bak. mukemmeli istiyolar. ay yine feminist damarim tuttuuu! :)