Tugkay2000'in Diyet Günlüğü

oglen yemegım kac zamandır yemeye hasret kaldıgım kuru pılav ıkılısıydı 3 kasık pılav 4 kasık fasulye dıyet yogurt doydum

oglen yemegım kac zamandır yemeye hasret kaldıgım kuru pılav ıkılısıydı 3 kasık pılav 4 kasık fasulye dıyet yogurt doydum

Afiyet olsun canım kuru pilav ayrılmaz ikili :)))
işe başladın mı canım, benim son 1 haftadır canım çıkıyor işte düzenli giremiyorum kk o yüzden uzak kaldım son haberlerden..

saol arkadasım enınde cok guzel gunlerın olsun ınsallah nasıl gıdıyo dıyet

Sallan yuvarlan gidiyoruz ama bir şekilde gidiyor işte :) Daha düzenli ilerleyen günlerde daha da düzenli olacak inşallah. İşyeri çok yoğun olduğundan hulahup gidiyor pek paylaşamıyorum valla eskiden her yemekten sonra yazardım ama listeleri günlük yaparsan daha iyi olur demişti arkadaşlar öyle oluncada unutuyorum yada yoğunluktan zaman bulamıyorum,bakalım daha kolay hane nasıl getirebilirim.

Bu arada kuru pilav benim baş tacım yurt dışında yaşarken çok özlerdim yiyemezdim ,burda işse şimdi diyet yaptığımdan yiyemiyorum.

Güzel bir gün olsun sana canım.

yok canım nerde ertelendı benım ıs sınır oldum zaten nerelerdeydın sen..

Ahhhh canım sorma günlüğümde yazmıştım... Ben muhasebeciyim, ve yılsonu yılbaşı hesap kapat aç hesapları yeni yıla hazırla ayyyyyyyy canım çıktı valla bir hafta sonra toplarım düye umut ediyorum..

farketmek surada dursun laf sokmaya devam ya ben bu adamı nasıl almısım anlamadımkı zaten gozum cok kordu galıba.. sadece kılo degılkı herseye takıntılı benım kocam bu nıye burada sen nıye boyle yaptın offff offffffff....

gunlukcum senı cok boslamısım bugun evet yedıklerım aynen sabah 10 patates kızartma 1 dılım kepek ekmek
oglen mercımek corbası
aksam 3 bardak ayran ve 10 adet badem bukadar
2 fıncan yesılcay 2 fıncan kayısılı form cay
bunun meyvelerını toplıcam artık yavas yavas...

farketmek surada dursun laf sokmaya devam ya ben bu adamı nasıl almısım anlamadımkı zaten gozum cok kordu galıba.. sadece kılo degılkı herseye takıntılı benım kocam bu nıye burada sen nıye boyle yaptın offff offffffff....

Amannn boşver canım erkek milleti değilmi al birini vur ötekine.... Sen sakın gayretlerinden vazgeçme, her nekadar erkekler için yapıyor gibi olsakta biz kadınlar herşeyi kendimiz için yaparız aslında :52::52::52::52::52::52::52::52:

Amannn boşver canım erkek milleti değilmi al birini vur ötekine.... Sen sakın gayretlerinden vazgeçme, her nekadar erkekler için yapıyor gibi olsakta biz kadınlar herşeyi kendimiz için yaparız aslında :52::52::52::52::52::52::52::52:

hakılısın valla aslı nda kendıme guzel gozukmem daha onemlı sımdı sımdı fark ettı kılo verdıgıımı 69 um tam suanda ama cok azımlıyım bakalım 21 ocakda kac cıkacam cunku 1 ay olacak...

menum 2 yumurta 1 dılım kepek ekmek form cay
10 badem
sımdı yogurt yıcem 1 kepek ekmekle...

hakılısın valla aslı nda kendıme guzel gozukmem daha onemlı sımdı sımdı fark ettı kılo verdıgıımı 69 um tam suanda ama cok azımlıyım bakalım 21 ocakda kac cıkacam cunku 1 ay olacak...

menum 2 yumurta 1 dılım kepek ekmek form cay
10 badem
sımdı yogurt yıcem 1 kepek ekmekle...

Öncelikle bu kahvaltı menün sanırım ve gayet güzel. Afiyet olsun güzelimmm.

Ve cizelgene bakıyorumda kilo vermek konusunda sen benden daha başarılısın ve bu başarın daim olur inşallah...

selamlar ilk sayfanizi okudum da 160 boy 73 kg bi kadina seni koynuma alasim gelmiyor denir mi ya, hos kadin 500 kg da olsa denmez insanin esi bunu dememeli canim hem fiziksel hem ruhsal sagligin icin zayifla demeli diyecekse, bu destek degil kostek olmaktir. Dunyada her zaman koyna alinacak daha ince daha fit cunku daha yasi kucuk daha genc kadinlar, ve daha yakisikli daha kasli daha uzun boylu daha cok saci olan yuzu kirisiksiz daha genc oldugu icin yatakta daha becerikli daha guclu kuvvetli erkekler olacaktir bunun bir sonu yok, insan 2 cocugunun annesine bunu dememeli. Haddimi asiyorsam kusura bakmayin ama cidden cokk sinirlendim. 2 tane de cocuk dogurmussunuz keyfinizden de olmamis hani...
Esiniz bunun rovansini feci sekilde hak etmis gordugum kadariyla 1 ay olmadan guzel vermissiniz. Soyle bir 60 olunca siz ona deyin artik benim gibi fit ince kadini hak ediyor musun bir dusuneyim diye.

selamlar ilk sayfanizi okudum da 160 boy 73 kg bi kadina seni koynuma alasim gelmiyor denir mi ya, hos kadin 500 kg da olsa denmez insanin esi bunu dememeli canim hem fiziksel hem ruhsal sagligin icin zayifla demeli diyecekse, bu destek degil kostek olmaktir. Dunyada her zaman koyna alinacak daha ince daha fit cunku daha yasi kucuk daha genc kadinlar, ve daha yakisikli daha kasli daha uzun boylu daha cok saci olan yuzu kirisiksiz daha genc oldugu icin yatakta daha becerikli daha guclu kuvvetli erkekler olacaktir bunun bir sonu yok, insan 2 cocugunun annesine bunu dememeli. Haddimi asiyorsam kusura bakmayin ama cidden cokk sinirlendim. 2 tane de cocuk dogurmussunuz keyfinizden de olmamis hani...
Esiniz bunun rovansini feci sekilde hak etmis gordugum kadariyla 1 ay olmadan guzel vermissiniz. Soyle bir 60 olunca siz ona deyin artik benim gibi fit ince kadini hak ediyor musun bir dusuneyim diye.

yok canım haddını asmıyorsun cunku ben onun lafları yuzunden cok acı cektım evet rovası fena alcam ..
bı arkadasım dedı zayıflayınca su bı reklam var kaslı yakısıklı erkekler oynuyo modunu sec dıyo ya o reklam cıkınca; eger bunlar erkekse sen nesın acaba de dedı valla acayıp aklıma yattı...
bı kac gun once anladım sen gercekten bu sfer basaracaksın dedı ve bozuldu.. anlamadım neden bozldugunu ama ben bu ısı cok acayıp bıtırcem...

Back
X