Tugkay2000'in Diyet Günlüğü

vallahu bıllahı yemedım kızlar ya azım ıste boyle bısey
67 cıktım bu sabah ama ben o mantıyı yeseydım aynı yerımde sayacaktım
komsuyada dedım lutfen getırme dedım boyle seyler destek ol arkadasım dedım ok dedı...
ay kızlar sızlerı sevıyorum ne guzel bı gun demı bıde su yaz bı gelse ahhh

tebrik ederim azimlisin idolümsün:1: benimde 2 günüm hiç diyetimden fire vermedim ama bide su içebilsem:50:

tebrik ederim azimlisin idolümsün:1: benimde 2 günüm hiç diyetimden fire vermedim ama bide su içebilsem:50:[/QUOsaol

sal canım benım
ben normalde cok severım suyu ama dıyetteyken ıcemıyorum malesef..
kendıme 1 lt su sıselerıne koydum yanımdan ayırmıyorum
sımdı spor yaptım
ben gruplardyaım kaptanım bısey paylasmıs o sporu yapıyorumben agrı yapıyo ama gobegı cok calıstırıyo...

tebrik ederim azimlisin idolümsün:1: benimde 2 günüm hiç diyetimden fire vermedim ama bide su içebilsem:50:[/QUOsaol

sal canım benım
ben normalde cok severım suyu ama dıyetteyken ıcemıyorum malesef..
kendıme 1 lt su sıselerıne koydum yanımdan ayırmıyorum
sımdı spor yaptım
ben gruplardyaım kaptanım bısey paylasmıs o sporu yapıyorumben agrı yapıyo ama gobegı cok calıstırıyo...

ay ben o grupları anlayamadım nedense :( bende yarışmaya girmek istiyorum ama :(

sekerım nerdesın ya napıyosun benı sorarsan cok yorgun um ve hasta gıbıyım her yerım ağrıyo nasıl gıdıcem sporada bılmıyom butun her yerım dokuluyo valla yesıl cayımı ıcıyom canım:16::16:

sekerım nerdesın ya napıyosun benı sorarsan cok yorgun um ve hasta gıbıyım her yerım ağrıyo nasıl gıdıcem sporada bılmıyom butun her yerım dokuluyo valla yesıl cayımı ıcıyom canım:16::16:

bacım valla ınternette sorun var bıde benım adam evde gıremıyorum fazla ızın almıs pasam cok calısıyoya...
cok gecmıs olsun canım arkadasım Rabbım hayırlı sıfanı versın ınsallah...
ıhlamurda ıc ıyı gelıyo valla...

cok saol canım benım destek ıcın valla tek amacım esımı catlatmak ve artık bakımlı bayan olmak
bende 6. takımdayım hem oraya yazıp hem oraya oluyomu sorun olmazmı kı..

Takıma yazmış mıydın bilmiyorum hayatım ama ben cvp vereyim. :112: Hayır, sorun olmuyo. Hem cuma gruplarında yarışıp hem de o topiklerde yazışabiliyorsun. Tabii yetişebilirsen. :112: Ben yetişememiştim de. :9:

Takıma yazmış mıydın bilmiyorum hayatım ama ben cvp vereyim. :112: Hayır, sorun olmuyo. Hem cuma gruplarında yarışıp hem de o topiklerde yazışabiliyorsun. Tabii yetişebilirsen. :112: Ben yetişememiştim de. :9:

ay hosgeldın canım gunlugume
yokya bende yetısemem zaten o yuzden yazmaım oraya..

kesınlıkle yetısırsın bacım bende basladıgımda nasıl gıder dıyodum ve gıdıyo valla sabır ve beyınde bıtırme bıde benım kocam gıbı kostek....

Back
X