Tuğrul Türkeş: Haftaya her şeyi açıklayacağım

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Tuğrul Türkeş: Haftaya her şeyi açıklayacağım
Seçim Hükümetinin Başbakan Yardımcısı olan MHP'li Tuğrul Türkeş 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda konuştu
Sitene Ekle
tugrul-turkes-haftaya-her-seyi-aciklayacagim-6005088.Jpeg

Seçim Hükümetinin Başbakan Yardımcısı olan MHP'li Tuğrul Türkeş 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda konuştu. Türkeş, "Kimse beni MHP'den atamaz. Haftaya basın toplantısı ile her şeyi açıklayacağım." diye konuştu.

Geçiçi Seçim Hükümeti'nde Başbakan Yardımcısı olarak görev alan MHP'li Tuğrul Türkeş, 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda yaptığı açıklamada "Devlet Bahçeli'yi aradım telefonlarıma çıkmadı haftaya basın toplantısı ile her şeyi açıklayacağım. Kimse beni MHP'den atamaz Anayasal görevimi yerine getirdim, Ak Parti ile koalisyon yapmadım" dedi.
http://www.milliyet.com.tr/tugrul-turkes-haftaya-her-seyi/siyaset/detay/2110111/default.htm

başbakan yardımcısı olmak için bişey mi yapması gerekiyor mesela. kılıçtaroğlu olsaydı b.y bir şey mi yaptı diye düşünecektiniz.
kılıçtaroğlu nereden çıktı,bana ne kılıçtaroğlundano_O

Her yaptığı yanlış davranıştan sonra babasının arkasına saklanıyor

rahmetli hayatta olsaydı oğlunun bu tür davranışlarından rahatsız olabilirdi.

MHP ile pek ilgilenmiyrum ama parti disiplinine aykiri davranip kendi basina hareket ediyorsa o zaman bagimsiz milletvekilligine dogru adres gosterilmesi bana pek mantiksiz gelmedi. Anayasayi uygulamismis.. Sanki katildigi hukumeti kuranlar anayasayi cok taktilar da hukumet kurma surecinde.. Taksalardi milleti 40 gun sacma sapan secim hukumeti kurma mutabakatlari ile oyalamak yerine gorevi bir an once devredip Kilicdaroglu'na da gorev verirlerdi. Laf..

Anayasal görevini yaptı evet ama bu adamın partiye aile bakkalı muamelesi yapması doğru değil. Babadan oğula geçsin madem başkanlık, tam Osmanlı stili.
[Q"Egem, post: 42394421, member: 59067"]ne yaptı da başbakan yardımcısı oldu o zaman:KK64:

Haftaya acikliyacakmis

Anca hazirlanacak demek biz haftaya burdayiz bekliyoruz sabirsizlikla[/QUOTE]

Neden haftaya? Siyasette 24 saat bile çok uzun bir süredir. 24 saatte 24 tane konu değişir. Yoksa 1 hafta hangi yalanı söyleyeceğini mi düşünecek?

Ne demiştir Hüseyin Nihal Atsız üstat:
Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz
Oysa bu yol kutludur gider Tanrı Dağı'na
Halbuki yoldaşını brakıp kaçanların
Değişilir topu da bir sokak kaltağına.

Back
X