Tuhaf arkadaşlık

Ciftlikci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
27
22
34
herkese hayırlı geceler arkadaşlar inşaAllah iyisinizdir
Benim başım arkadaşımdan yana dertli
Ne yapacağımı bilmiyorum
Benim ünivden bir arkadaşım var 3 arkadaşız biz ama biri çok problem yaratıyor mesela diğeriyle yazışmaya kalksam bunu duyunca hemen bir tripler bir tripler ki sormayın sanarsınız 15 yaşında ergen oysa 20nin üzerinde ne var yani bunda onunla yazışıp irtibat kurduysam
Kendisi onunla benden habersiz birşeyler yapınca ben bişey demiyorum olgunlukla karşılıyorum
Diyorum ki ya kıskanıyo ya çekemiyo yada psikolojik sıkıntıları var
Bugün mesaj attım dedim bak bir daha olmasın böyle şeyler uygun bir dille hala diyor ki benim mesajıma geç cevap verdin artı diperine buluyosun zaman cevap vermek için bana bulamıyosun
Sizce ben ne yapayım inanın yoruldum artık çok problemli birisi ama kaybetmekte istemiyorum kendısını ya nasıl yaklaşayım kendisine

Arkadaşlığı bitirin.
Bulunmaz hint kumaşı değil bir dünya insan var.
Çekilmez böyleleri benimde vardı.

Bence de mesafenizi koyun. Gerçekten iyi bir arkadaşsa zaten farkına varır, kendini düzeltmeye uğraşır en azından. ama huylu huyundan vazgeçer mi... Böyleleri yüz buldukça astarını istiyor ve önüne geçemezsiniz daha sonra.

Anlıyorum
Haklısınız mesafeyi koyucam belki o zaman akıllanır
İnanın her okula gittiğimde trip atan bir suratla karşılaşıyorum bakalım bugün ne macera yaşicaz diyorum
Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok derler ya o misal
Eften püften saçmalıklar ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyler

Hım onun davrandığı şklde davranın bakalım o ne tepki verecek bişy derse de hah bölesin B'nde böyle oluyrm söyle .ikinznde yeri ayrı bn sevgilinmiym kıskanck bişy yok diyin . Çok bunalıyrm de

Hım onun davrandığı şklde davranın bakalım o ne tepki verecek bişy derse de hah bölesin B'nde böyle oluyrm söyle .ikinznde yeri ayrı bn sevgilinmiym kıskanck bişy yok diyin . Çok bunalıyrm de

Mesafe koymayla anlamaz. Hiç beklemeyin.
Siz onun hareketlerini yüzüne de gidip söyleseniz tavrı değişmez.
Üniversite okuyacak yaşa gelmiş ergenlik tribinden çıkamamış bir insana bir şeyi asla anlatamazsınız. O şuan trip attığının farkında olacak kapasiteye bile sahip değil. Boşuna kendinizi harap edersiniz. Ben 3 sene çektim bu tip bir arkadaş yani ben çekmedim de arkadaş grubumun içinde vardı bir tane şimdi tek başına dolanıyor. Kimse çekemedi onu.
Değişmiyorlar.
Koşarak uzaklaşın..

Hiic takmazdim.
3 arkadasiz demissin.
O sana kus oldugu icin digeriyle konusacaksin muhabbet ediceksin.
Oda dim dizlak kalicak ortada.
Bakti kustukce daha disarda kaliyor.
Adam olucak.

Bu kizin sevgilisi oldugunu dusunemjyorum bile..

Anlıyorum
Konuşmaya başlasın genel söylğyorum negatif şüpheci olumsuz ruhsuz olumsuz ne varsa onda toplanmış
Bu yaşadığımız ilk te değil kaçıncı tribi
Zaten bakarsanız kendi akraba çevresiyle de pek alakalı değilmiş ne kuzen ne amca bildiği var hiç kimseyle kontakları yok

Hatun seni sevgilisi sanıyor net! Yapı olarak kıskanç bir tip, biran önce hayatından çıkart.

Sevgilisi de yok pek ayran gönüllü her gün yeni birine aşık oluyor
Olsaydı herhalde erkek rolune bu girerdi

Anlıyorum
Konuşmaya başlasın genel söylğyorum negatif şüpheci olumsuz ruhsuz olumsuz ne varsa onda toplanmış
Bu yaşadığımız ilk te değil kaçıncı tribi
Zaten bakarsanız kendi akraba çevresiyle de pek alakalı değilmiş ne kuzen ne amca bildiği var hiç kimseyle kontakları yok

hakkında böyle düsüncelere sahip oldugunuz birisi size trip atmıyor olsaydı dahi neden arkadaslık yapıyorsunuz?
yüzüne gülüp arkasından saydırmak olmuyor mu bu?

ayrıca karakteriyle ilgili olumsuz dusunebilirsiniz, kimse kimseyi de sevmek zorunda degil zaten,
fakat akraba iliskilerinin konuyla alakası ne?
belki amcası katil, görüsmez görüsmezler. siz neden bunu araya soktunuz hemen?
kimse onları sevmiyor demekse maksadınız; kendi duygularınızı baskaları uzerinden mesrulastırmaya calısmayın derim.

herkese hayırlı geceler arkadaşlar inşaAllah iyisinizdir
Benim başım arkadaşımdan yana dertli
Ne yapacağımı bilmiyorum
Benim ünivden bir arkadaşım var 3 arkadaşız biz ama biri çok problem yaratıyor mesela diğeriyle yazışmaya kalksam bunu duyunca hemen bir tripler bir tripler ki sormayın sanarsınız 15 yaşında ergen oysa 20nin üzerinde ne var yani bunda onunla yazışıp irtibat kurduysam
Kendisi onunla benden habersiz birşeyler yapınca ben bişey demiyorum olgunlukla karşılıyorum
Diyorum ki ya kıskanıyo ya çekemiyo yada psikolojik sıkıntıları var
Bugün mesaj attım dedim bak bir daha olmasın böyle şeyler uygun bir dille hala diyor ki benim mesajıma geç cevap verdin artı diperine buluyosun zaman cevap vermek için bana bulamıyosun
Sizce ben ne yapayım inanın yoruldum artık çok problemli birisi ama kaybetmekte istemiyorum kendısını ya nasıl yaklaşayım kendisine
boşayın gitsin:KK48::KK48::KK48:

arkadaşlık konusunda benimde pek yüzüm gülmedi ya.
şu işyerindeki kız bir süre iyi hoş herşeyi konuşuyoruz bi bakmışsın bi gün hiç yüzüne bile bakmıyo.
sinir oluyorum.
ve bu defakinde son kez yapmış oldu bundan sonra iş dışında muhatap olmıycam 2 gün önce onun yaptığı bu hareketi 2 gündür ben ona yapıyorum.
dünyada görüşülcek başka kimse kalmadı mı Allah aşkına.
çok da umrumda yani.
ona bu fırsatı bir daha vermiycem karar aldım.
ne kadar mesafe o kadar rahat kafa:KK39:

hakkında böyle düsüncelere sahip oldugunuz birisi size trip atmıyor olsaydı dahi neden arkadaslık yapıyorsunuz?
yüzüne gülüp arkasından saydırmak olmuyor mu bu?

ayrıca karakteriyle ilgili olumsuz dusunebilirsiniz, kimse kimseyi de sevmek zorunda degil zaten,
fakat akraba iliskilerinin konuyla alakası ne?
belki amcası katil, görüsmez görüsmezler. siz neden bunu araya soktunuz hemen?
kimse onları sevmiyor demekse maksadınız; kendi duygularınızı baskaları uzerinden mesrulastırmaya calısmayın derim.

Katiliyorum...sevmiyosan ayril:)

Böyle kişiler hiç çekilmiyor...Onlara ne yani istediğimizle buluşuruz,konuşuruz...
Bence arkadaşlığını gözden geçirmelisin. :)

X