Tuhaf bel Ağrısı

Benimhayatimoglusum

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
106
48
18
merhaba kızlar benim şöyle bir derdim var ben akşamları yani 5 6 dan sonra yatağa sırt üstü yatamıyorum yatsam da yeri tam bel mi bilmiyorum su kalça üstünde Gamzelerin olduğu yer kırılacak gibi oluyor yatakta dönemiyorum daha 20 yasındayım 16 haftalık gebeyim doktorum gebelikle ilgili bu kadar erken bel Ağrı'sı olamaz fıtık vardır diyor ama ben çözemedim bu işi. Özellikle yatarken yatmaya çalışırken dönerken belim kırılacak gibi oluyor yataktan Ağrı'dan kırılma korkusundan çok zor Ağrı'larla kalkıyorum kalktığımda tam dimdik ayakta durunca problem yok ama eğilip kalkamıyorum bu sefer böyle yaşayanlar var mı ne olabilir doktora gitmedim belim için çünkü röntgen mr felan olmadan pek birşey yapacagını sanmıyorum ama akşamlar aksam yatak keyfim zehir oluyor

İyi akşamlar , öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasib etsin kardeşim .Bi doktora görün bakalım ne diyecek , benim ikinci hamilelikte başladı bel ağrısı ve öylede yapıştı bana daha da gitmedi .Geçmiş olsun

Hayırlı akşamlar çok teşekkürler doktora görüneyim diyorum da röntgene felan giremeyeceğim için elim boş dönerim gibi geliyor. Sendeki Ağrı da bendeki gibi mi

Teşekkürler çok sağol ama 1 aydır böyle ve sadece akşamları gündüz rahat yatabildigim zamanlar oluyor ama 7 8 gibi ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum bende anlamadım

Teşekkürler çok sağol ama 1 aydır böyle ve sadece akşamları gündüz rahat yatabildigim zamanlar oluyor ama 7 8 gibi ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum bende anlamadım

Aaaa sadece akşamları olması cok ılgınc dgrusu bı dktra gdn olmazsa bırde hcaya baktırın sımdı benı banlayanlar olur hocaya gıdın dedım dıye ama dua her derdın ılacıdır bayanlar

Sebep her ne olursa olsun yapabileceğin en iyi şey kendini zorlamadan ufak ufak esneme egzersizleri, yürüyüşler yapmak. Eğer hamılelıgınde hareketlerini kısıtlamanı gerektirecek özel bi durum yoksa kesinlikle hamileyim diye tembellik yapma ve kılona dikkat et. Hamılelıgın ilerleyen zamanlarında daha da artacaktır şikayetin aksi taktirde. Türk kadının hamilelik döneminde kronik problemi aman hamileyim dikkat edeyim yormayayım kendimi diye sürekli yatmalar, iki canlıyım diye durmadan yemeler sonucunda bel ağrıları. Bu bel boyun ağrılarının tek sebebi hareketsiz yaşam tarzı, fazla kilolar ve zayıf kaslar.

Doktora gît

Arkadaşım da hamile iken daha önce olan bir rahatsızlığı vardı gitmeyeyim röntgen ister ilaç verir vs dedi

Ona da dedik doktor da görüyor hamilesin röntgen çekmez ilaç vermez sonra ona egzersiz ve yatış oturuş şekli verdi iyileşti

Bank pozisyonu hamilelere iyi gelir diyorlar zorlamadan sene belin rahatlıyor mu diye

Yok yani çok şükür 62 kiloyum fazlam yok şuanda ve çalışıyorum da ve çok rahat bir hamilelik geçiriyorum şu bel Ağrısına kadar herşey çok iyiydi. Yürüyüşlerimi yapıyorum ayakta çalışıyorum kendi işimiz akşam 5 6 da eve kaçıyorum ama yine aksam yatak ağrılarım ve ayakta hiç problem yok

Evet o egzersizleri düşünmemiştim aslında ben en iyisi bi randevu alayım sağol tavsiyen için

Aaaa sadece akşamları olması cok ılgınc dgrusu bı dktra gdn olmazsa bırde hcaya baktırın sımdı benı banlayanlar olur hocaya gıdın dedım dıye ama dua her derdın ılacıdır bayanlar
Aynen sadece akşamları. Doktor sonrası hoca aklımda zaten son çare dualarımı da okumaya çalışıyorum ama okunmak farklı olur tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…